Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I to mi się podobaCzesc dziewczynkioczywiscie galerie jutro i 3 maja nieczynne
i TO CALE SZCZESCIE bo w zwiazku z tym mam wolne
Mialam dzisiaj niezla afere z moja KIEROWNICZKA , ktora nie widzi nic poza czubkiem wlasnego nosa i tak jej nagadalam ! haha ze smiac mi sie chce ze ta ciaza mi sluzy
![]()
Jeszcze wyjechala do mnie z tekstem : "jak ci sie nie podoba to na zwolnienie idz" a ja do niej " o tym kiedy pojde na zwolnienie zadecyduje JA a nie TY" , a ona "JA tu jestem Kierowniczka i JA decyduje tutaj o wszystkim, i od srody nie bedzie grafikow tylko bede was wyznaczac kto ma sprzatac , bo JA tu rzadze ! " haha ( dodam ze poszlo o to ze czegos nie zrobilam bo mialam lenia. ) wiec ja do niej mowie " TY to mozesz porozkazywac swoim rybkom w akwarium w domu a nie mi ! i prosze bardzo zmieniaj sobie co chcesz, tylko sama zacznij cos robic a dopiero pozniej wskazuj palcami " i dodalam " I wez pod uwage to , ze jestem w ciazy i nie bede robic tego co tobie sie ubzdura , tylko to, na co w danym momencie mam sile i bujaj wrotki"
HAHAHA no tak mi to dzis poprawilo nastroj ze hej haha
ubawilam sie po pachy
Oj Kochane! moje stopki wyglądają jak pączuszki tak mi spuchły, że aż się świecą...
anbar a jesli moge zapytac jaka mialas wage przed ciaza i przy jakim wzroscie?
(...)
Jesli w miare normalnie sie odzywiasz to dzidzius i tak wezmie sobie z Twojego organizmu to co potrzebuje, a Ty bedziesz miala mniej do zrzucania po ciazy
(...) A kalkulatorami wagi w ogole sie nie sugeruj![]()
Nie przejmuj sie kochana mnie tez czeka przeprowadzka juz niedlugoWitam was!!!
Przez ostatnie dni czulam sie fatalnie mdlosci itp wiec nie zagladalam do was, a teraz musze narobic co naskorbalyscie
Niestety mamy 30 dni na przeprowadzke bo wlasciciel wynajmowanego mieszkania nie chce nam przedluzyc umowy wiec szukamy teraz 3pokojowego i w sumie bedzie fajnie bo bedziemy mogli urzadzic pokoik dla dzieckaCiesze sie bardzo tylko przeraza mnie cala ta przeprowadzka...ah damy rade
Milego weekendu a ja ide czytac![]()