reklama

Listopad 2010

reklama
Witam wszystkich!
U mnie waga na razie bez zmian.Nic nie przytylam i nic nie schudlam, bo nie mialam zadnych wymiotow tylko czasmi mnie mdli.Ale to na szczescie wszystko.A myśle ze dopoki lekarz nie jest zanepkojony nasza waga to jest wszystko wporzadku.

Ja porządki zrobilam juz wczoraj i dzis moge spokojnie odpoczywac.Ale niestety w domku bo pogoda nie zaspecjalana za oknem.

Tak tak pogoda straszna, a ja zabieram sie za porzadki w mojej szafie z ubraniami bo polowe to juz sa takie ze wogle nie chodza a leza. Niestety odziedziczylam to po siostrze ze mi szkoda ich komus oddac, za bardzo sie do nich przywiazalam:p Ale mam tylko tak z ubraniami hehe. Ale stwierdzialam ze dzis to musze zrobic bo nie bede przenosila ubran w ktorych nie chodze na nowe mieszkanko :)
Wiec mykam laseczki :)

Cześć dziewczyny. U mnie pogoda dobra, ale nastój nie ten. Od rana leżę w łóżku. Nic mi się nie chce. Wstałam tylko, żeby coś zjeść i poczytać co u Was.
Życzę udanego długiego weekendu. U mnie nie zapowiada się ciekawie.

Ciekawostka: Pojawił się już wątek STYCZEŃ 2011 i są tam nawet trojaczki!!! :szok:

dzień doberek :)

Ja tylko napisze: W KOŃCU BYŁAM U LEKARZA Z MOJĄ STOPĄ :D:D:D (Ahhh... przestańcie brawa są niepotrzebne) ;) Hehe i wiecie co...? Przyjął mi lekarz i jak się dowiedział ze jestem w ciąży to wiecie co powiedział...? Pyta się mnie "To co robimy prześwietlenie" (!!!!) A ja mu "To chyba pan powinien wiedzieć ja nie jestem lekarzem ale wydaje mi sie ze w ciaży się tego nie robi" :/ A on mi na to z miną naukowca "No faktycznie, nie będziemy robić zeby pani POTWORA NIE URODZIŁA" !!!!!!!! No jaki koleś hehe Myślałam ze go skopie tą chorą nogą :D:D Mój mąż to aż się na kilka sekund zapowietrzył :D
Ahh no i co sie okazało "Moze być pęknięte ale nic z tym teraz nie zrobimy" :/ EXTRA! Całe szczęście już mi opuchlizna zeszła i ból też przechodzi i gdyby nie to, to bym mu tego tak nie popuściła ;)

dzień doberek :)

Ja tylko napisze: W KOŃCU BYŁAM U LEKARZA Z MOJĄ STOPĄ :D:D:D (Ahhh... przestańcie brawa są niepotrzebne) ;) Hehe i wiecie co...? Przyjął mi lekarz i jak się dowiedział ze jestem w ciąży to wiecie co powiedział...? Pyta się mnie "To co robimy prześwietlenie" (!!!!) A ja mu "To chyba pan powinien wiedzieć ja nie jestem lekarzem ale wydaje mi sie ze w ciaży się tego nie robi" :/ A on mi na to z miną naukowca "No faktycznie, nie będziemy robić zeby pani POTWORA NIE URODZIŁA" !!!!!!!! No jaki koleś hehe Myślałam ze go skopie tą chorą nogą :D:D Mój mąż to aż się na kilka sekund zapowietrzył :D
Ahh no i co sie okazało "Moze być pęknięte ale nic z tym teraz nie zrobimy" :/ EXTRA! Całe szczęście już mi opuchlizna zeszła i ból też przechodzi i gdyby nie to, to bym mu tego tak nie popuściła ;)

A to dziad jeden!

Paulinka nie ma co na niezlego konowala trafilas!!!!!!!Jeszcze ten tekst o potworze ja nie wiem czy naprawde bym mu nie dokopała za takie cos.Wiec jednak uleczyc się bedziesz musiala sama, trzymam kciuki wypoczywaj i nie nadwyrężaj nogi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry