reklama

Listopad 2010

Joaś - ale pięknie napisałaś o swoim meżusiu :) Musisz go naprawdę baaaardzo kochać :) To dziś pewnie szykuje się jakiś romantyczny wypad albo kolacyjka hmm...? :) Jak znajdziesz chwilke to opisz swoją historię miłosną w odpowiednim wątku :) Poza tym powodzenia na wizycie. Mysza Tobie tak samo!!! Ale ja Wam zazdroszcze :) Ja moje maleństwo zobacze dopiero za 2,5 tyg...

reklama
Joaś - gratulacje z powodu rocznicy :-) Życzę dużo zdrowia dla całej Waszej rodziny.

Ja dzisiaj pierwszy dzień jestem w pracy po 4 dniowej labie i powiem Wam, że to jakaś masakra - przyszłam zmobilizowana (ale 40 minut spóźniona ...), zadałam pracę moim ludkom, sama zrobiłam 2 rzeczy na krzyż i koniec ... zero skupienia ani zaangażowania, zaraz idę na obiadek a po nim będę tak śpiąca, że już do końca dnia będzie ciężko :-)
w piątek w pracy dosłownie zasnęłam czytając dokumenty :-)

Ja na szczescie mam chwilowy odpoczynek od pracy a tez nie bylo lekko!!!!!!!!!!!!!

Joaś, Mysza czekamy w takim razie na wasze relacje z wizyt.Ja jeszcze 1,5 tyg.

Joaś, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :) mam nadzieje, ze juz zawsze bedziecie tacy szczesliwi jak wtedy i dzisiaj :) i tego wam życze!

mama2010, mialysmy w ogole taki watek? Wydaje mi sie ze lista dla malucha jest w watku o zakupach dla mamy i dziecka.

Mam dzisiaj wolne od pracy, to przejrzalam stos ulotek ktore dostalam od poloznej ostatnio, znalazlam kupon na jakies probki.. wiec polecialam do sklepu i odebralam.. dostalam jedna pieluszke pampersowa dla nowordoka (ale maluska jest masakra!), probke kremu na podraznienia pieluchowe, dwie wkladki do stanika dla mam karmiacych, czekoladowy napoj (robi sie z mlekiem) zawierajacy witaminki dla kobiet w ciazy, probke tabletek do prania do ciuszkow dzieciecych, puszke coli ditetetyczniej bez kofeiny (bleh), kilka kuponow na rozne produkty (minimalne znizki) i ksiazeczki z disneya do czytania (trzeba wyslac do nich kupon).

A teraz.. obiadek i moze kino :) zycze wam milego dnia!

Ale to był na pewno osobny wątek bo to ja wklejałam tą listę wyprawkową i to był drugi post a potem dziewczyny komentowały już samą listę ...
ktoś się zabrał za porządkowanie i zrobił nam niedzwiedzią przysługę bo uważam, że akurat osobny wątek na to to był bardzo dobry pomysł - teraz będę musiała pamiętać że to jest ta 18 strona wątku zakupowego, co pewnie mi szybko z głowy wyleci ...

No to jednak z pamiecia jest u mnie jeszcze ok :) ale szkoda bo fajnie bylo tam zagladac, chce zaczac kompletowac powoli te drobiazgi typu buteleczk, smoczki, przewijaki itp a ta lista jest naprawde fajna :)

reklama
Ale to był na pewno osobny wątek bo to ja wklejałam tą listę wyprawkową i to był drugi post a potem dziewczyny komentowały już samą listę ...
ktoś się zabrał za porządkowanie i zrobił nam niedzwiedzią przysługę bo uważam, że akurat osobny wątek na to to był bardzo dobry pomysł - teraz będę musiała pamiętać że to jest ta 18 strona wątku zakupowego, co pewnie mi szybko z głowy wyleci ...

A ja już myślałam, że z moją głową coś nie tak.... :-) Też byłam pewna, że to był osobny wątek i ostatnio go szukałam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry