reklama

Listopad 2010

Ja sobie właśnie tą listę z uwagami przekleiłam do maila i wysłałam na prywatną pocztę bo potem jej nie znajdę :-)

super Izula82 że odszukałaś :-)

reklama
Kurcze no szkoda, ze nie ma tego wątku bo chciałam tam napisać co zabrac do szpitala... Mam taki fajny poradnik i są tam wypisane naprawde potrzebne rzeczy a nie jakieś duperele... Gdzie to napisać...?

Hej dziewczynki... powiedzcie mi w ktorym tygodniu poszlyscie na zwolnienie w pracy ?
Ja szybko, od 5 tygodnia byłam na zwolnieniu ale to dlatego, że wylądowałam w szpitalu.
Nadal jestem na zwolnieniu i nie zamierzam wracać do pracy do porodu, ponieważ jest nieciekawa atmosfera, więc szkoda moich nerwów.

helo.
ja w pierszej ciązy poszłam w 32 tyg, ale teraz to będzie duuużo wcześniej. planuję iść w lipcu na 2 tyg. na urlop i już z niego nie wrócić. :-)

Ja szybko, od 5 tygodnia byłam na zwolnieniu ale to dlatego, że wylądowałam w szpitalu.
Nadal jestem na zwolnieniu i nie zamierzam wracać do pracy do porodu, ponieważ jest nieciekawa atmosfera, więc szkoda moich nerwów.

No ja wlasnie rozmyslam czy isc pod koniec miesiaca na zwolnienie, bo u mnie tez nieciekawie.... a nerwy przeciez nie sluza....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry