reklama

Listopad 2010

Witam serdecznie ;) Mam na imię Iwona i jeśli pozwolicie chciałabym do was dołączyć. Termin porodu mam na 26 listopada. O dzidziusia staraliśmy się 8 miesięcy, więc bardzo nas ucieszyła wiadomość, że wkońcu się udało. Obecnie mieszkam w Niemczech i podejrzewam ,że zostaniemy tu już na stałe. Co do opieki lekarskiej nie mogę narzekać, mój gin to polak;)

pozdrawiam serdecznie i życzę spokojnej ciąży;)

reklama
Czesc dziewczyny wpadlam do was tak na chwilke zobaczyc co sie dzieje a tu tyle nowych dziewczyn ze ho ho pozostal mi sentyment do tego miesiaca i tak czasem was podczytuje kochane wasze suwaczki mkna jak burza heh A u mnie coraz lepiej samopoczucie nie najgorzej z moim M staranka odlozylismy do konca roku a potem zaczynamy dzialac mam nadzieje ze tym razem bedzie wszystko dobrze:-) pozdrawiam was wszystkie i zycze zdrowych dzieciaczkow:-)
Ps. Paulinka czytalam troszke o tym jak piszesz o swoim plaskim brzuszku hehe zobaczysz jeszcze urosnie i nie wkladaj tej poduszki hehe:-)

Dziękuje za tak miłe powitanie;) Cieszę się, że znalazły się tutaj osoby z którym prawdopodobnie będę rodzić w tym samym czasie, nie wiem czemu ale taki mi się jakoś lżej na serduchu zrobiło;)

mama2010
Mam 3 foty fasolki ;) 2 zdjęcia z 6 tyg. i 1 z 8 tyg. Następną wizytę mam 20 maja, więc pewnie dojdą nowe;) Na samopoczucie jak narazie nie narzekam, mdłości i wymioty już na szczęście ustąpiły. Tylko strasznie mnie dziwi brak apetytu, bo przed ciążą nie było z tym problemu :P

tygrysek59, witaj i gratuluje :)

Lila001, milo ze nas odwiedzilas :) ciesze sie ze samopoczucie lepsze, bede za was trzymala kciuki jak postanowicie sie starac na nowo, napisz czasami co u Ciebie.

Jedna znajoma ode mnie z pracy urodzila wczoraj chlopca.. jak doszly do mnie dobre wiesci, to w serduszku poczulam zazdrosc ze ma juz porod za soba.. ja jeszcze nawet nie mam brzuszka (Paulinka, nie jestes sama :P), a sie tak boje porodu.. ze hoho.. zreszta nie tylko porodu.. ale połogu, karmienia piersia i w ogole wszystkiego :) ehh. mam nadzieje, ze dam sobie rade jakos.

Lila001 - fajnie, że do nas zaglądasz ... częstob o Tobie myślę, zwłaszcza jak zaglądam do wątków które zakładałaś. Będę trzymała kciuki za Twoje przyszłe staranka :-)

Napewno napisze do was czasem:-) teraz mam duzo czasu i szczerze to czasem nie wiem co z nim zrobic :-P Elzu zobaczysz ty tez napewno doczekasz sie swojego brzuszka:-) i zobaczysz swietnie sobie ze wszystkim poradzisz i zawsze jet to forum jak rada bedzie potrzebna:-)
Kasia dziekuje ci bardzo:-)mam wielka nadzieje ze tym razem wszystko bedzie dobrze i staram sie tego trzymac a wszystke zle mysli odrazu wybijam sobie z glowki:-)

reklama
Kochane napisałam PW do Yasemeen z prośbą o wiadomość co u niej. Widziałam że logowała sie wczoraj po godz.13 na forum.
No to super ze napisalas. Ehh nie wiem co sie z nia dzieje. Moze juz nas nie lubi :( I stwierdzila ze nie bedzie pisac juz.. Ehh ale moglaby sie odezwac jak tak caly czas ktos o niej pisze bo sie martwimy.

Witam serdecznie ;) Mam na imię Iwona i jeśli pozwolicie chciałabym do was dołączyć. Termin porodu mam na 26 listopada. O dzidziusia staraliśmy się 8 miesięcy, więc bardzo nas ucieszyła wiadomość, że wkońcu się udało. Obecnie mieszkam w Niemczech i podejrzewam ,że zostaniemy tu już na stałe. Co do opieki lekarskiej nie mogę narzekać, mój gin to polak;)

pozdrawiam serdecznie i życzę spokojnej ciąży;)
Cześć, zapraszamy serdecznie :) No i gratuluje dzieciaczka :) Zrób sobie suwaczeki wklej zdjecia:)

Czesc dziewczyny wpadlam do was tak na chwilke zobaczyc co sie dzieje a tu tyle nowych dziewczyn ze ho ho pozostal mi sentyment do tego miesiaca i tak czasem was podczytuje kochane wasze suwaczki mkna jak burza heh A u mnie coraz lepiej samopoczucie nie najgorzej z moim M staranka odlozylismy do konca roku a potem zaczynamy dzialac mam nadzieje ze tym razem bedzie wszystko dobrze:-) pozdrawiam was wszystkie i zycze zdrowych dzieciaczkow:-)
Ps. Paulinka czytalam troszke o tym jak piszesz o swoim plaskim brzuszku hehe zobaczysz jeszcze urosnie i nie wkladaj tej poduszki hehe:-)
Hejka, ja jak dołaczyłam to Ciebie juz nie bylo.. ale popieram dziewczynki zebys zaglada tu czesto i pisala co u Ciebie :) No suwaczki leca jak szalone masz racej. Zycze zeby od razu udalo wam sie spolodzic dzieciaczka i zeby bylo wszytsko ksiazkowo :) Buziaki

Oj u mnie tez pogoda tragiczna, caly dzien pada :( No i nie dosc ze pogoda dobijajaca to ja tez mam jakos zly humor, smutno mi i wogole.. Ehh
Jutro mam wizyte u ginekologa to zobaczymy kiedy mam kolejne USG, no i zobaczymy czy cos przytylam tak naprawde
Buziaki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry