reklama

Listopad 2010

witaj, tygrysku:-)
koniecznie pochwal się dzidzią:tak:

Lila...zaglądaj jak najczęściej, super,że samopoczucie lepsze...
ja też zaglądam do czerwcówek...tylko na innym wątku....ani się nie obejrzysz, jak będziesz pisac o mdłościach i witaminach, trzymam mocno kciuki:-)

hm....a co do mdłości...u mnie dzisiaj masakra...muli i ból głowy nie do wytrzymania....:baffled:

reklama
A ja dzisiaj myslałam że z nerwów wysiądę - godzinę przed końcem pracy dostałam zleconko na już - zajęło mi to 2h bo wiadomo jak mi się teraz pracuje ... a mój szef wyprowadził mnie z równowagi że hej - klient wysłał pytanie czy spotkaliśmy się z jakimś problemem i czy mamy pomysł na jego rozwiązanie, no to dowiedziałam się, że coś takiego u nas było i szef kazał mi tam zadzwonić i powiedzieć że tak spotkaliśmy się z takim problemem i tyle (ani słowa o tym jak to się rozwiązuje, po jakiego grzyba komukolwiek taka informacja, ale to oczywiście ja wyjdę na idiotkę i będę się musiała tłumaczyć dlaczego nic nie chcę powiedzieć a nie szef bo on przecież nie zadzwoni, a niżej już tego zrzucić nie mogę :-) )

do domu wróciłam 10 minut temu po czym dostałam telefon od P., że on siedzi w pracy i wyjdzie tak za godzinę (a kończy o 16 i miał zrobić zakupy !!!!) już nie mogę z tym pracusiem cholerka ... (oczywiście za nadgodziny mu nie płacą ...)

hej!
słuchajcie, dzisiaj rano lece do szafki po spodnie, a tu się nie dopinam, drugie, trzecie, nawet takie najszersze w pasie na guziczki też okazały się za małe. normalnie dostałam przez noc :-) takiego brzuszka, ze hej!
nawet koleżanki w pracy dzisiaj to zauważyły.

w pierwszej ciązy dłuuugo nie miałam, a teraz proszę, pokazał się :-).
koleżanka oddała mi spodnie ciązowe i jutro jak najbardziej wciągam je na tyłek. a w sobotę lece na zakupy ;-)

w dresy też sie mieszczę. jak tylko mąż bedzie miał chwilkę, czyli w niedzielę, to zrobie zdjęciei wkleję. dorzucę tez mojego malego robaczka :-)

kurcze, u mnie wyłączyli już centralne ogrzewanie i w domciu zrobiło sie jakoś chłodno.

lece powiesić pranie i pobawić się z moja pierworodną :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry