reklama

Listopad 2010

Dziewczyny trzymajcie kciuki zaraz ide sie zapisac do szpitala bo musze to zrobic do konca 13 tygodnia, a za tydzien wakacje wie cnie bedzie kiedy. Nie powinno byc problemu bo w tym co jak chce to sa zajete miejsca do 4 listopada a ja mam termin na 22 wiec powinno byc spoko :)

reklama
Z tego co ja wiem to nie, chyba ze to prywatny. Ale moze jestem niedoinformowana

Własciwie to dziwi mnie to ze trzeba sie zapisywac, bo przeciesz terinu porodu nie da sie tak bardzo dokladnie obliczyc. Wiec co zapiszesz sie na 22 a ja urodzisz pare dni wczesniej lub pozniej to co nie przyjma Cie??

Ostatnia edycja:
ja sobie wybrałam,ale się nie zapisywałam, nawet mój gin w nim nie pracuje( szkoda trochę,ale cóż...)wybrałam ze względu na doskonałe opinie w zakresie neatologii, bo to dla mnie najważniejsze:tak:

U mnie też nie wybiera się szpitala.... Muszą Cię przyjąć i już :) Bez szemrania i bez gadania... Choć fajnie byłoby rodzić w szpitalu prowatnym gdzie każdy jest na Twoje zawołanie, dobre jedzenia i traktują Cię jak człowieka... Ale cóż... Moze kiedyś :)

czy u Was też tak szaro, buro i mokro? Pogoda jak w listopadzie. ja juz z nudów nie wiem co z sobą począć. Chałupkę wysprzątałam, obiad zrobiłam i nawet koszatniczkom klatkę wyszorowałam. Na spacer nie chce się wyjść bo zimnica...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry