Witajcie dziewczynki.
Tak rzadko zagladam na glowny watek, ale czesto nie jestem w stanie przebrnac przez ta ilosc postow, a nie chcialabym pisac tylko o sobie
Niestety moj brzdac nie pozwala mi na przesiadwywanie caly dzien przed kompem, mam taka mozliowsc jedynie jak maly zalicza drzemke, a ostatnio coraz czesciej zaliczam ta drzemke razem z nim, bo w przecziwnym wypadku nie funkcjinuje przez reszte dnia lub wieczorem, kiedy synek spi a i mezowy nie zajmuje w tym czasie kompa

U nas pogoda taka sobie, nawet slonko przebija sie przez chmurki i jest w miare cieplo. To i tak niezle w porownaniu do ostatnich dni

Wczoraj mialam wizyte u gina, ale wszystko napisze w odpowiednim watku;-)
goosiek ale historia z samego rana

W sumie szczescie w nieszczesciu, ze to tylko kolano bylo, choc domyslam sie, ze i tak nie bylo to przyjemne

Trzymam kciuki, zeby kolanki szybko sie zagoilo
paulinka no widzisz i Tobie w koncu zaczal rosnac;-) W 9 miesiacu bedziesz sie smiala z siebie, ze tak na niego czekalas. A czujesz cos po spodniach? Ja w pierwszej ciazy zanim zaczal mi rosnac i zaczal byc widoczny czulam po spodniach, ze zaczynaja mnie uciskac i to byl dla mnie objaw, ze zaczynam sie poszerzac tu i owdzie
anbar ja z tych raczej malo panikujacych i pewnie do lekarza bym nie jechala. W pierwszej ciazy mialam jednorazowo taka sytaucje i byl to jakos 3-4 miesiac. Zobaczylam na bieliznie mala plamke, ale tylko jeden jedyny raz to bylo, pozniej wiecej plamien nie bylo. No i na szczescie nie bylo to nic niepkojacego. U Ciebie pewnie jest podobnie

Ale jesli masz sie denerwowac to dla wlasnego swietego spokoju jedz do lekarza