Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No z pasami jak z wieloma innymi rzeczami są dwa obozy ... ja jestem w tym, który zapina zawsze :-)
wydaje mi się, że jednak częściej ratują życie niż szkodzą, gdyby nie pasy mogłabym już nie mieć siostry a tak to wyszła z wypadku tylko z pękniętym mostkiem ...
w ciąży jak za wszystkim trzeba uważać, ale ja zapinam zawsze bardzo nisko na biodrach i kupuję niedługo adapter, a jak brzuszek urośnie to już nie będzie problemu z zapinaniem pod nim ...
Swietne te adaptery nigdy o czyms takim nie slyszalam, chyba jestem zacofanaNo wiadomo, że jeździć w pasach nie trzeba i policja nic nie powie, ale ja sobie nie wyobrażam jazdy bez pasów .... szalenie bym się bała zwłaszcza w trasie ... ja sama piratem jakimś nie jestem (choć nie przyznam się ile mam punktów :-) ) ale jak widzę jak niekórzy potrafią przyszaleć to jednak wolę być w pasach ...
Co do adapterów bo któraś pytała ... ja spotkałam się z dwoma rodzajami:
BeSafe - BeSafe***ADAPTER DO PASÓW BEZPIECZEŃSTWA***HIT (999236840) - Aukcje internetowe Allegro
Clippasafe - CLIPPASAFE PAS W CIĄŻY ADAPTER PASÓW wysyłka 0 (1026270727) - motoAllegro
i zdecydowałam się na ten drugi bo pierwszy to wyłącznie do spodni a ja bardzo często w spódniczkach biegam albo sukienkach ...

No to świetny lekarz...lubię takich z poczuciem humoru! Gratuluję Synka :-)Dzięki!
Jak poszłam na USG to lekarz się mnie pyta:
"Jaki chce pani kolor ręczniczka niebieski czy czerwony?"
Ja w totalnym szoku i strachu popatrzyłam i nic nie odpowiedziałam.
A on na to:"W takim razie biorę niebieski i juz nie ma pani wyjścia,zrobimy chłopca,hahaha!"
Popatrzył na monitor i mówi:"Wiedziałem chłopak jak byk!"
Myslałam że tam padnę ze śmiechu.
Po mnie weszła dziewczyna i mówi że też poprosi o niebieski ręczniczek,a on jej powiedział że na ręczniczek to se trza zasłużyć i dostanie dopiero za 3 tygodnie
Śmiechu miałyśmy z nim że hoho!
W sumie 3 lekarzy powiedzialo że chłopczyk,ale może jeszcze coś się zmieni![]()
Trzymam kochana kciukasy za wizytę &&& na pewno będzie wszystko dobrze! No i życzę Ci żebyś dzisiaj nie musiała całego dnia spędzać po gabinetem, a dzidzia była wyjątkowo nieprzyzwoita i nóżki rozłożyła ;-).
Ja wizytę mam jutro o 9:40i jesli dzidzia odwroci się pleckami albo tyłeczkiem do głowicy usg to chyba będę koczować pod gabinetem cąły dzień hahah
![]()
Ja kiedyś czytałam że można zobaczyć od 16tc...dopiero, bo wcześniej to nawet pod mikroskopem nie widać.Hwj dziewczyny czy ktoras z was byla juz na usg okolo 16 tygodnia i wie juz plec dziecka ja ide w piatek i nie wiem czy bedzie widac na zwyklym usg????????????????????????
To raczej niemożliwe, ale czasami lekarze niby już określają...nie wiadomo na ile są do tego przekonani a na ile są to celowanki.Buu a ja już liczyłam, że za tydzień się dowiem.. będę w 13 tyg .
Nigdy nie musimy...co najwyżej jak się policją nie dogadamy to manadt trzeba zapłacić.Kobitki, w ciazy nie musicie jezdzic w pasach, mandat wam nie grozi. Wiem, bo mam narzeczonego policjanta![]()
No właśnie mnie to się średnio wydaje prawdopodobne, bo nawet w tych mądrych książkach o ciąży podają że narządy wykształcają się później.Na usg w szpitalu (dobry sprzęt) lekarz powiedział dziewczynie juz w 12 tygodniu więc kto wie![]()
Co do adapterów bo któraś pytała ... ja spotkałam się z dwoma rodzajami:
BeSafe - BeSafe***ADAPTER DO PASÓW BEZPIECZEŃSTWA***HIT (999236840) - Aukcje internetowe Allegro
Clippasafe - CLIPPASAFE PAS W CIĄŻY ADAPTER PASÓW wysyłka 0 (1026270727) - motoAllegro
i zdecydowałam się na ten drugi bo pierwszy to wyłącznie do spodni a ja bardzo często w spódniczkach biegam albo sukienkach ...
Ja bym tam wolała pracować a nie siedzieć w domu...no ale cóż.To dużo z was jest na zwolnieniu. Ale jednak to fajna sprawa siedzieć w domku i sobie odpoczywać bo potem już nie będzie kiedy.

Będę musiała się przełamać