eve19
Mama Wiki i Simona
jestem wsciekla normalnie bede wyc zaraz
siedze sobie na gg pisze z mojego marcina bratem a on z tekstem do mnie,ze na 25tydz to malo24cm i ze ich siostra miala duzo wiekszego bobasa i jak powiedzialam ze mam zapalenie nerki to z tekstem ze moga mi ja wyciac z jedna da sie zyc
myslalam ze wsiade w samochod i tam pojade i go zabije gnoja!!!!jak mozna ciagle mnie porownywac do ich siostry przeciesz ja jestem mlodsza o 5lat od niej i do tego szczupla bardzo a ona zawsze lubila zjesc i nigdy nie miala niedowagi jak ja moj marcin tez szczuply bardzo jest a jej maz jest olbrzymi i jak tu z takimi ludzmi zyc

siedze sobie na gg pisze z mojego marcina bratem a on z tekstem do mnie,ze na 25tydz to malo24cm i ze ich siostra miala duzo wiekszego bobasa i jak powiedzialam ze mam zapalenie nerki to z tekstem ze moga mi ja wyciac z jedna da sie zyc
myslalam ze wsiade w samochod i tam pojade i go zabije gnoja!!!!jak mozna ciagle mnie porownywac do ich siostry przeciesz ja jestem mlodsza o 5lat od niej i do tego szczupla bardzo a ona zawsze lubila zjesc i nigdy nie miala niedowagi jak ja moj marcin tez szczuply bardzo jest a jej maz jest olbrzymi i jak tu z takimi ludzmi zyc

Ja zawsze gaszę takich ludzi, że mam większe zaufanie do swego lekarza, skoro mowi, że jest ok to przystaje przy jego opini. Niestety kobieta w ciąży martwi się 2 razy bardziej "dobrymi radami" ludzi, którzy nie mają pojęcia i tylko palną coć co się im wydaje. Raz mi nawet lekarz powiedział " Musi pani wybrać kogo opinia jest dla pani ważniejsza, moja- doświadczonego lekarza,po szkolach itp., czy koleżanki, ciotki, ogólnie osob 3-cich, kórzy kompletnie nie znają sie na fachu" A ja na to ..
YYyy Racja!