E
Eirema
Gość
Inez79Odp: upadki i wzloty
Ooo...ja wczoraj z rana dałam czaduPrzy sniadaniu nie spdobalo mi się jakim tonem P. się do mnie odezwał i od razu strzeliłam focha, wyszłam z kuchni a na koniec sie popłakałam i stwierdziałam, że ja mam już dosyć bo mam zapalenie pęcherza, boli mnie brzuch, boli mnie kręgoslup, w nocy nie mogę się z boku na bok przekręcić, nie wyrobimy się z remontem, zrobiła mi się dziura w ulubionych dżinsach, a w ogóle to juz na pewno nie jestem dla niego atrakcyjna.
A to dałaś czadu dziewczyno.... chyba pokarze ten wątek mojemu ślubnemu żeby zobaczył jakiego aniołka ma w domu...ale pewnie nie na długo, bo za 2 tygodnie mam urodziny i mamy 2 rocznicę ślubu, a on jak zwykle zapomni więc już się psychicznie nastawiam na focha.
Przy sniadaniu nie spdobalo mi się jakim tonem P. się do mnie odezwał i od razu strzeliłam focha, wyszłam z kuchni a na koniec sie popłakałam i stwierdziałam, że ja mam już dosyć bo mam zapalenie pęcherza, boli mnie brzuch, boli mnie kręgoslup, w nocy nie mogę się z boku na bok przekręcić, nie wyrobimy się z remontem, zrobiła mi się dziura w ulubionych dżinsach, a w ogóle to juz na pewno nie jestem dla niego atrakcyjna.