oleńka:)
Fanka BB :)
Witamy.
A my mieliśmy zepsutego laptopa o zgroza.Musimy kupić nowy.Jak byłoby mało to i samochód się zepsuł.No pewnie bo jeden problem to za mało.No ale cóż takie życie.U nas pogoda też w kratkę ale byłam na spacerku z Julką i słoneczko ładnie świeciło.
Co do spania to ja śpię najczęściej na prawym boku jakoś na lewym nie mogę ułożyć się i nie wysypiam się.W pierwszej ciąży też tak miałam.
A my mieliśmy zepsutego laptopa o zgroza.Musimy kupić nowy.Jak byłoby mało to i samochód się zepsuł.No pewnie bo jeden problem to za mało.No ale cóż takie życie.U nas pogoda też w kratkę ale byłam na spacerku z Julką i słoneczko ładnie świeciło.
Co do spania to ja śpię najczęściej na prawym boku jakoś na lewym nie mogę ułożyć się i nie wysypiam się.W pierwszej ciąży też tak miałam.
Cały dzien sie we mnie burzylo i w koncu w nocy wybuchlam. Powiedzialam Mu oczywiscie przez telefon co mi lezy na sercu, jak mnie zaniedbuje i w ogole. Szkoda mi sie go zrobilo. A on wysluchal wszystkiego i na koniec powiedzial tylko tyle, ze jak wroci to dostane... Wielkiego buziaka :-) on taki kochany..a ja zołza ;-) Ale najwazniejsze, ze oni nas rozumia..
A przy tym czuje głód