reklama

Listopad 2010

Ojej, chyba tak :-)

Anbar - jesteśmy z Tobą :-)

A propos ślubu - ja ostatnio dowiedziałam się, że znajomi biorą ślub 9 października - oczywiście jak mi Leoś pozwoli to jedziemy ;-) Problem w tym, że impreza jest 400km od mojego domu czyli w Wiśle. W sumie to moje rodzinne strony bo jestem z Bielska więc połączę to z odwiedzinami u rodzinki (i wizytą u ulubionej fryzjerki, i w ulubionej lodziarni - co ważniejsze ;-) ) ale same rozumiecie, zmęczenie będzie większe no i torba do szpitala w aucie jedzie z nami :-D

reklama
Witam w niedziele :) ale tutaj przez weekend cichutko, chyba tylko ja nic nie robie ekscytujacego tylko sie wyleguje weekendami w domku..

holly101, rzeczywiscie troche daleko na wesele, a na kiedy masz termin? W ostatnim miesiacu bym sie bala oddalac od swojego szpitala.. ale z drugiej strony jak bedziesz sie dobrze czula, to mozesz skorzystac i spotkac sie z rodzinka - na pewno sie uciesza, ze moga Cie zobaczyc jeszcze z brzuszkiem ;)

Ja wstalam.. i mysle o nalesnikach, musze D zbudzic zeby mi usmazyl :D

Za tydzien w niedziele mamy USG 4D :) juz sie nie moge doczekac, a prawdopodobnie 11 wrzesnia sesje z brzuszkiem :) musze sie do fryzjera umowic.. i brwi powyrywac i paznokcie doprowadzic do porzadku.. ach :)

Mam pytanko, robicie kopie zdjec z USG? Na ksero albo jakos? Bo te oryginaly wydaje mi sie ze moga wyblaknac.. ten papier jest taki cieniutki i sie zwija.. chce zrobic album i szkoda by bylo jakby po jakims czasie wyblakly... :/

Zycze milej niedzieli :)

Witam niedzielnie.
Pogoda zapowiada sie ładna, choć mimo że zapowiadają ok 27 stopni to jednak to słońce już tak nie doskwiera.

Anbar, gratuluję ślubu i życzę wszystkiego naj naj najlepszego :)

Ja zrobiłam sobie kopie zdjęć USG, choć niestety tych zdjęć nie mam za dużo. Ale robię to też dla tego że chce każdemu dzieciaczkowi zrobić osobny album a na niektórych zdjeciach są razem :)
Ten papier USG wydaje się być mocny, kiedyś chciałam przerwac i się nie dało, ale faktycznie zwija się i czy nie wyblaknie.... ?

Ja trzymam je narazie w karcie ciazy to sa plaskie ale jak lezaly tak sobie na biurku pare dni to sie zwijal :/ moje sa jeszcze narazie wyrazne - w internecie przeczytalam, ze blakną :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry