Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Agrafka bardzo dziękuje.właśnie czytam wiadomości i widze,że burze zawładneły większością Polski.U nas chyba zaraz znowu coś się rozwinie bo czarne chmury nadciągają.
Witam.
U nas słoneczko, ale dobrze bo robię pranie to szybko wyschnie
Dziś jedziemy po łózeczka i sie nie moge doczekac... powoli wszystko zaczyna się kompletować.
Madziaczek, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy Ja niedawno tez obchodziłam ale dopiero pierwsza
madziaczek- całkiem możliwe, właśnie oglądałam pogodę, ma się ochłodzić i dzisiaj tak jak piszesz burze majabyć na terenie całej Polski. A ja przeglądam sobie gazetki o ciąży i dzidziusiu, dostałam ich całe mnóstwo, aleciągle mam lenia, żeby się za nie zabrać :-)
witajcie w nowym tygodniu!!!
Anbar gratuluję z całych 2 serduszek serdecznie bardzo!!!! i zazdroszczę jeszcze mocniej mam nadzieję że jakieś zdjęcia wrzucisz bo uwielbiam oglądać ślubne zdjęcia
Weekend zleciał szybko razem z częścią mej rodzinki, teraz byleby do środy potem urlop i jadę do mamusi na Warmię, pozbieram wszystkie ubranka i inne rzeczy i wtedy będę wiedziąła co jeszcze dokupić
Pogoda jeszcze znośna ale na wieczór jkaies okropne burze zapowiadają!!!
Miłego dnia!
jola- powiedz mi kochana, w którym tygodniu poczułaś ruchy, pamiętam, że było to troszkę później, moja koleżanka jest w 21 tyg i bardzo się martwi bo ma bulgotki ale raz na 2 dni, tłumaczyłam jej, że jedne szybciej odczuwają, a drugie później, ale to je nie pociesza.
ruchy.... wiesz takie silne i regularne to było jakiś 23 tydzień trwało kilka dni, potem znowu takie słabiuśkie.
W zeszłym tygodniu ( tak jak pisałam) znowu trochę rano czułam poza tym nic.
Z kolei wczoraj już przez większą cześć dnia czułam małego i dziś od rana podobnie
Także niech się nie martwi, choć wiem że to nie takie proste.
Jeśli w ostatnim czasie miała usg i było ok to nie ma powodów do nerwów
Właśnie dziewczyny, czy liczycie ruchy?
chyba od 27 tygodnia powinno się to robić. Czy powinno ich być 10 na godzinę? coś takiego?