reklama

Listopad 2010

reklama
Witajcie mamuśki :-)

Ale naskrobałyście :angry:.

Wpadam się przywitać i zmykam do łazienki i śniadanko zjeść a potem troche mieszkanie do ładu i składu doprowadzic :blink:.

Buziaki dla Wszystkich.

Jolu bardzo sie ciesze ze Adaś kopie :) mowilam ze jak sie wyluzujesz to zacznie ;)

Holly siara u mnie jest, co prawda nie cieknie w duzych ilosciach ale od jakiegos czasu plamy na staniku zostawia :/
a co do Kazimierza, to ja tez chcialam isc na te nalesniki, ale jak zobaczylam napis pizza z pieca to nie wytrzymalam i od razu tam poszlismy :D zawiodlam sie bo dostalam pizze wielkosci rozłożonej dłoni, byla bez sosu i dostalismy pomaranczowy keczup w opakowaniu z zerwaną etykietką :( a liczylam na duuzo ostrego sosu i duuzo sera :(

Mati2010 ja place 150 za 4d i 3d, a plyta kosztuje 50 zl

po wczorajszej wizycie w sumie wszystko ok, tylko martwi mnie ze Hania miednicowo sie ulozyla :/ mam nadzieje ze to bylo chwilowe, mozecie mi przypomniec do kiedy dziecko powinno sie prawidlowo ulozyc do porodu?

my kupilismy cos takiego, wiec nawet drozej, ale my daleko pdrozujemy wiec bezpieczenstwo na pierwszym miejscu
TUMMY SHIELD ADAPTER PASÓW BEZPIECZNA CIĄŻA (1202096259) - Aukcje internetowe Allegro

ja mam troszkę inny - BeSafe Adapter dla kobiet w ciąży | Dla przyszłej mamy | Bezpieczna mama | BabyClub -Avent | Laktator | Artykuły dla niemowląt | sklep dla dzieci | Monitor oddechu | Medela

w oóole sobie nie wyobrażam jazdy bez tego - używam już od trzeciego miesiąca :-)
Jazda bez pasów to nie jest dobre wyjście. Oczywiście, mandatu nie zapłacisz ale bezpieczeństwo najważniejsze...

AniaCho - naleśniki rewelacja - i na słodko i na ostro, jedne jadłam takie właśnie a la pizza i były przepyszne, poza tym ładnie tam jest w środku, siedzi się jakby w różnych pokojach domu i bardzo miła obsługa. A pizzy w Kazimierzu to chyba nigdzie dobrej nie jadłam, ale dawno tam nie byłam więc mogło się coś zmienić. Za to jeśli któraś z Was wybierałaby się do Karpacza to służę aktualną kulinarną radą ;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny!
Dawno sie nie odzywałam, właściwie to tylko niewiele na początku, bo praca, prawie 2 letnia Julka i jakoś czasu brakowło...
teraz niestety mam go w nadmiarze bo od tygodnia leze na Fenoterolu i tak do konca 36 tygodnia...
wiec jsli pozwolicie to chetnie się do Wasponownie przyłącze...:)

Aniu dziecko może i nawet w 34 tygodniu się dobrze ułożyć, zależy ile masz miejsca w środku :) niektórym kobietom już na tym etapie jak jest tak zostaje, ale ma jeszcze chwilkę na zmianę pozycji.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry