reklama

Listopad 2010

reklama
Dziewczyny dacie radę!
Pomyślcie że za 6-8 tygodni będziecie tuliły już swoje okruszki :)
I tak macie dobrze, bo znam kobiety które leżały na podtrzymaniu od 2 miesiąca ciąży.

Niby tylko 8 tyg ale sprobuj położyc się na 3 dni i wstawać tylko żeby wziąć coś do jedzenia i do łazienki, bez możliwości wyjścia na dwór itd. Ciężko jest naprawdę.
Ale wytrzymamy, wytrzymamy :)

kobitki, a czemu dostałyście fenoterol ?...podobno już go wycofują i na takie poważniejsze skurcze i twardnienia tego typu lekarze przepisuję cordafen,fenoterol ponoć niekorzystnnie wpływa na tętno dziecka

ups ale gafa :)
niektórzy mówią że fajnie tak sobie poleżeć owszem ale z własnej woli a nie byc przykutym do łóżka

Nie wiem czemu dostałyśmy fenoterol, nie jestem lekarzem i nie mam zamiaru podważać decyzji ginekologa widocznie wie co robi

Dzien dobry. Chcialam sie przywitac (lepiej pozno niz wcale). Jestem w 30 tygodniu ciazy, termin na 8 listopada. Nie obylo sie bez krwawien, pobytu w szpitalu i siedzenia na L-4. Teraz jest ok, ale juz bym chciala urodzic. Postanowilam sie do was tu wprosic, bo mam nadzieje, ze lepiej zniose te dwa ostatnie miesiace. Pozdawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry