reklama

Listopad 2010

Witaj mad1978 . :)

Ogladałam dziś w TV był program o tych "wiaderkach" do kąpania i pokazywali jak się w tym kąpie, trzyma się w tym dziecko tylko pod brodą. Że niby ten sposób mycia noworodka jest dobry bo dzidziuś czuje się jak w brzuchu u mamy.
Może i dobry ale do mnie jakos nie przemówiło.

Ostatnia edycja:
reklama
lenna1982 jak znosisz leżenie? leżysz cały czas czy pozwalasz sobie na małe wypady?:)

A jakoś znoszę. trochę leżę trochę siedzę i trochę też łażę. Muszę sobie robić jedzenie, czasem nastawię pranie, ścielę łóżko ale żadnych cięższych prac nie wykonuję.
Byłam dzis nawet w sklepie po malutkie zakupy ale mam tam 5 minut wolnym spacerem.
jakoś tak już zaakceptowałąm to leżenie :)

agrafka_7 ja tez uwazam, że piękna jest ta kołysanka...jest jeszcze śpij kochanie, która budzi we mnie wiele miłych wspomnień...
a jeżeli chodzi o kąpiel, to też uważam, że tradycyjna wanienka jest najlepsza, w wiaderku to moczenie na nie mycie, a poza tym maleństwo jest takie ściśnięte...

Mad1978 witaj wśród nas :)

Ktoś pytał o badania-odczyn Wassermana i próbę krzyżową.
Próby nie miałam ale odczyn W.(to badanie w kierunku kiły) i badanie w kierunku HIV miałam już w 2 miesiącu ciąży.Lekarz powiedział że będzie potrzebne przy przyjęciu do szpitala.

A mi sie wiaderko podoba i zamierzam je kupic :), wanienke mozna wszedzie kupic i niedrogo, wiec w razie jakbysmy nie byli zadowoleni to wysle D zeby kupil ale mysle, ze bedzie dobrze :)

A co do nie zamaczania pepka, to mam wrazenie ze tylko w Polsce sie to stosuje, w innych krajach zwracaja uwage zeby dobrze pepuszek wysuszyc po kapieli, a nie zeby nie bylo w ogole zetkniecia z woda.. :/

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry