reklama

Listopad 2010

Hmmmmmmmm, a moja dzidzia jakoś tak cały czas na dole:eek:. Mam nadzieję, ze to nic złego. Dzisiaj zobaczymy jak się usadowił bo wydaje mi się , ze powinien byc troszke wyżej niż go czuję. A jak to jest u Was?

Moj maluch już od jakiegoś czasu leży tak,że główka jest poniżej pępka,serduszko tak ok. 3cm nad pępkiem a nogami kopie zazwyczaj pod prawym żebrem.

reklama
zalgol - u mnie to zależy od tego czy za dużo sie nadźwigam i naschylam... Wtedy jest nosko i średnio komfortowo się czuję. Zazwyczaj jest wysoko i kopie, wierci się jak szalony :) Codziennie rano i wieczorem liczymy z mężem ruchy małego i zapisujemy :) On chyba bije wszystkie rekordy hehe

Moja Marysia też nisko kopie i zastanawiam się czy to nie zaszkodzi mojej już krótkiej szyjce i lekko rozwartej zewnętrznie... Pupkę natomiast wypycha powyżej pępka więc ciekawe jak się tam pozawijała...? :)

Jeśli chodzi o laktatory to ja mam troszkę inne podejście bo ja liczę wszelkie koszty. Na pierwsze dni pożyczam od koleżanki i jeśli będę musiała ściągać to kupię elektryczną medelę bo jest najlepsza.
Gorszy kłopot mam z podgrzewaczem bo tego nie mam od kogo pożyczyć ale może coś używanego na allegro upoluję.

Laktator ręczny z Aventu ( nie ze względu na cenę, słyszałam opinie że lepszy jest ręczny) a podgrzewacz dostałam, ale wydaje się zbędny jeśli karmi się piersią, więc gdybym nie dostała to kupiłabym pewnie jakby się okazało że nie mogę karmić tylko zostaje mleko modyfikowane.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry