• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2010

reklama
Witam nową mamusię:) A skoro z Krk to gdzie rodzisz?:)
Właśnie ucięłam sobie drzemkę, miała być krótka a tu 2 godz się zrobiły ;) Ale nadrobiłam nocne przewracanie się z boku na bok (ten sam ;))

U nas dzisiaj całkiem ładna pogoda, nawet słońce trochę świeci i jest całkiem ciepło (20 st.). A mnie jak na złość łapie jakieś przeziębienie, mam katar i gardło trochę boli :baffled:. Piję herbatkę z miodem i cytryną, piszecie ,że sok z aronii dobry na przeziębienie, to może spróbuję, bo akurat mam taki domowy.

Karmelka,witaj!

Przekazane mi przez Clio87;
SMS od IXI:
"Mnie dzisiaj przenieśli na oddział septyczny i zostanę na nim do czasu porodu jeśli będą skurcze lub do niedzieli jeśli ich nie będzie. Póki co nie ma :) i mam nadzieję ze tak już zostanie. Leżę sama w ładnej 2 osobowej sali ale jest strasznie nudno ... czytam jakieś poradniki dla kobiet w ciąży ... za niedługo zostanę ciążowym specjalistą :) hihi ... a co do wywoływania porodu: była na poprzedniej sali taka dziewczyna 18dni po terminie i nawet kroplówki z oksy nie pomagały. Taka stara położna powiedziała żeby mąż jej kupił herbatę z liści malin. Wypiła kilka szklanek i urodziła tego samego dnia wieczorem :) Szkoda ze nie ma herbatek na zatrzymanie akcji porodowej, skusiła bym się :) pozdrawiam wszystkie MM i dwupaki z listopada"

Anarien nadal nie przesłali pieniążków z ZUSu, kurcze czy naprawdę nie można nic zrobić?
Ona od maja nie ma żadnych dochodów...
W każdym razie dzisiaj ma wizytę, jak będę coś wiedzieć to od razu napiszę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry