reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2010

reklama
Dzień dobry Kochane :*
Dziękuję wszystkim za miłe słowa :*:*:* Ja dziś w doskonałym humorze :) Idę zjeść śniadanko i później będę skanować zdjecie Robaczka :) Tylko tak tak pisałam wcześniej nie liczcie, ze coś ciekawego zobaczycie hehe :D Taki łobuz ze co ładniejsze zdjęcie to zepsol :))))

polecaespanola - mysmy też już właśnie dawno nie byli w kinie... Hehe a mąż zamiast się skupiać na filmie co chwile mi szeptał ' "A moze teraz właśnie robi fikołka, a moze teraz macha rączkami" :D:D Film - "Twój na zawsze" polecam!!! Mnie się bardzo podobał mężowi też - mimo, że dramat ;)

Svensonka - tak to moja pierwsza dzidzia i imiona już też mamy wybrane :) Dawidek albo Emilka - już pisałam o tym w wątku o imionach :)

mglaczek - witamy wśród listopadowych mamusiek :) :*

Witajcie kobietki!

Zaznaczyłam tyle cytatów i mnie wywaliło...wrrr...więc odpiszę tylko tyle co pamięta.

maglaczek witaj :-)
paulinka 10cm to prawdziwy wielki człowieczek :-) fajnie że taki ruchliwy :-) czekam z niecierpliwością na foteczkę!
svensonka śliczna dzidzia :-) gratuluję! A wy już imiona wybraliście ?

więcej nie pamiętam...sorki.

Ja wczoraj po powrocie padłam...nawet nie doczekałam końcówki YCD. Ale dzisiaj już od 5 prowadziliśmy z W. łóżkowe rozmowy.
Dzisiaj aktywny dzień więc nie posiedzę za długo.

Pięknego dnia Wam życzę.

Hej! Witam się porannie.
Witam nową mamusię listopadową. Mglaczek zaglądaj do nas często.
Paulinka i Svensonka dzieciątka rosną przepięknie!
Ja lecę zrobić śniadanko i zaraz do Was wracam. Mam nadzieję, ze będzie już fotka Paulinko :-)

Czejsc kochane :)
Mglaczek witam Cie cieplutko :) Napisz cos wiecej o sobie :)

A mjie dzis boli gardlo :( buu, ale ogolnie to dzien zapowiada sie ok :)
Paulinko czekam z niecierpliwoscia na zdjecie tego twojego ruchliwego bobaska :)

PAULINKA ten film to z tym Pieknym ze step up <mniam> heh ja wiem ze jak pojde z Łoskiem do kina to nie ma szans obejzy film od dechy do dechy i tajfun nie jest w stanie odciagnac go od ekranu hehe :)

Wczoraj sie przytulalismy...nawet bylo fajnie... :) myslalam ze bedzie porazka bo ciezko ze mna ostatnio.

No widzisz :) Ja to pewnie sie poprzytulam w piatek, jak juz moj P bedzie mogl sobie odpoczac hehe i bedziemy mogli lezakowac w sobote do poludni chyba ze bedzie w pracy bo nie wiem tego do konca jeszcze :) Wieczorami to ja juz jestem zawsze padnieta ale sa przeciesz jeszcze dnie :)

reklama
Czesc Wam wszystkim :) Ja dowiedzialam sie ,ze jestem w ciazy w urodziny mojego narzeczonego :) 29 marca :) wczoraj ogladalam serduszko na usg :) boskie jest :) to moja pierwsza ciaza , wiec jestem podekscytowana jak nie wiem :) Fajnie , ze tu do Was trafilam :)

Do góry