reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2010

Czesc Wam wszystkim :) Ja dowiedzialam sie ,ze jestem w ciazy w urodziny mojego narzeczonego :) 29 marca :) wczoraj ogladalam serduszko na usg :) boskie jest :) to moja pierwsza ciaza , wiec jestem podekscytowana jak nie wiem :) Fajnie , ze tu do Was trafilam :)
My Ciebie tez witamy :) Cieszymy sie ciaza razem z Toba :) Jeszcze duuuuzo przed nami :) a narazie ja tutaj odnajduje zrozumienie..nikt nie jest w stanie pojac jak mozna jesc nalesniki z serem a nastepnie kanapke z kiszonym ogorkiem :) hehehe
Jak tylko bedziesz miala zdjecie to wkejaj :) BUZIAKI

reklama
Mglaczek to fajna mu niepodzianke zrbilas :) Takiego prezentu to napewno nie zapomni do koncza zycia twoj narzeczony :)
A napisz ile masz lat?? Czym sie aktualnie zajmujesz??

U mnie tez to jest pierwsza ciaza, i gdyby nie to forum i kochane dziewczynki brdziej doswiadczone nad wieloma rzeczami siedzialabym i sie zastanawiala bardzo dlugo, a tak tylko wystarczy napisac :)
My tez sie cieszymy ze do nas trafilas :) Zachecam do wstawienia swojego zdjecia w temacie "nasze zdjecia" zebys jednak nie byla anonimowa mamuska :)

mglaczek - rzeczywiście zrobiłaś narzeczonemu miłą niespodzianke :) mam nadzieję, ze Twoja ciąża będzie przebiegała bez nawet najmniejszych problemów :* W razie czego zawsze mozesz na nas liczyć ;)

reklama
Mysza84
Odp: Listopad 2010

Właśnie zobaczyłam że do terminu porodu zostało mi równiutko 200dni

Leci ten czas.... leci.... A dopiero co testowałyśmy :szok:

Mi zostało 208. :-D według Haczewskiego, a na suwaku 238..... dziwne.... zaraz zmienię suwak

Ostatnia edycja:
Do góry