Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny nie wolno nam narzekać na nasze rozwydrzone maluchy, doceniajmy, że są zdrowe, a my tak na prawdę nie przechodzimy ciężkich chwil, tylko sprawujemy normalna opiekę nad naszymi dziećmi!

Mój D. sobie świetnie poradził. Okąpał małą, nakarmił i jak ja wróciłam ok 22:30 to Majcia już spała i wstała dopiero na jedzenie o 3 w nocy
A ja czuję się znacznie lepiej. Naprawdę dziewczyny korzystajcie jeśli tylko macie okazji i wychodźcie gdzieś bez maluszków!! Mimo wielkiej miłości do mojej córci ja bym zwariowała siedząc cały czas z nią, tym bardziej ze wiecznie jesteśmy same!!
w ostatni weekend nie moglam oprzec sie kawalkowi pizzy, jak byli znajomi, a i Kuba dzielnie to zniosl bez wiekszych boli brzuszka. A ja jak gdzies wychodze to pozalatwiac sprawy urzedowe, albo na zakupy. niestety juz 3 latat temu stracilam wiekszosc kolezanek - wszystkie nagle strasznie zajete przestaly miec czas na spotkania. No a teraz nie jest lepiej.... Przed nami zima wiec wiecej bedzie siedzenia w domu, a na weekend zawsze staramy sie kogos ic, zeby nie siedziec tylko w samotnosci. Jak ktos wpadnie to i maciek ma atrakcje, bo on lubi towarzystwo ;-) Ze mna i z Kuba w domu sie strasznie nudzi 

Współczuję wam przejść i życze dużo sily na kolejne zmagania,oby nie bylo ich dużo.
oby się to nie powtórzyło.
już przestalam jeść czekoladę,bo chyba po prostu przesadzilam
Pediatra nam polecil BioGaie,a na mocniejsze bóle brzuszka delicol.No i Gripe Water 3 razy dziennie podaję.
potem kupilam Mleczko NAN i mam w pogotowiu jakby co ;-)