agalodz
Fanka BB :)
Witajcie moje kochane co ja bym bez Was zrobiła mały jest zdrowy!!!!!!Jaka ja jestem szczesliwa!!To nie była pomyłka ma jeden zmutowany gen ale badanie chlorkow w pocie wykluczyło mukowiscydoze jest tylko nosicielem.My tez mamy zrobic badania genetyczne. Powiem Wam ze jestem teraz zupełnie innym człowiekiem nic mnie juz nie martwi praca pieniadze swieta i rozne inne przyziemne sprawy bo czym to jest gdyby moj synek był chory gdyby umarł..Wiecie tyle sie dowiedziałam o tej chorobie to jest cos strasznego..Nadal nie wierze ze mam tyle szczescia!!!Dziekuje Wam wszystkim za kciuki za modlitwe za wszystko!!!Panie w szpitalu powiedziały mi ze tych chorych dzieci jest naprawde duzo:-(Mowie im ze fajna jest pani doktor a one na to ze jezeli ona na codzien spotyka sie z rodzicami i ich smiertelnie chorymi dziecmi to musi byc taka...Boze jak mi tam było zle jak czekałam na wynik to tak jakbym czekała na wyrok...Ale dzieki Bogu to NAJLEPSZE Swieta w moim zyciu!!!DZiekuje kochane jestescie niezastapione!!