I
inna_a
Gość
gola- moim zdaniem powinni juliannie przedłużyć umowę, tak jest w kodeksie pracy, a jeśli przepracowała rok to powinna jeszcze otrzymywać z urzędu pracy przez 6 miesięcy pięniążki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

dziewczyny mam pytanie...kiedy planujecie iść do pracy? U nas kasa by się przydała, bo bardzo ciężko, ale na razie nie idę, bo bardzo małego mi szkoda zostawić
Nie spieszy mi sie z powrotem do pracy.Czy jest tu jeszcze jakaś kadróweczka albo mama zorientowana jak to jest z pracą na część etatu w okresie kiedy należałby się wychowawczy? U nas nie było takich przypadków więc nie zdążyłam sie dowiedzieć. Myślałam o tym żeby wziąść trochę urlopu wychowawczego a potem wrócić na 1/2 lub 3/4 etatu...
Moja teściowa i teść mówią, że jak Filip będzie miał 3 lata to będzie czas o tym myśleć (A. dużo zarabia i spokojnie nas utrzyma) a dla mnie to paranoja jakaś, przez 3 lata mam być zależna od faceta i siedzieć ciągle w domu? Zwariować można.