Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
trochę przekichane bo ja akurat wszystkim mogę oddać krew ale niestety tylko przyjąć od 0 rh-, ale mam nadzieję, że nie będzie mi to nigdy potrzebne
ale na szczęście w kościele był zainteresowany na początku a potem mi zasnął na rękach, obudził się dopiero podczas namaszczenia krzyżmem, zrobił taką zdziwioną minkę co mu na czole robią, że nawet księdza rozbawił:-) potem poszedł dalej spać (przed kościołem go długo przetrzymałam, żeby był śpiący i jak miałam go ubierać to już był taki wściekły, że nie mogłam sobie z nim poradzić. Aha! Był chrzczony wodą z Jordanu! 

to przez to że jest wyżej i kaloryfer grzeje inaczej, nikt o tym nie myślał jak robiliśmy ogrzewanie a teraz trochę za późno...
jak jeszcze odciagalam i karmilam malego to byly momenty ze nie wiedzialam co o ktorej robilam i ile tego bylo wiec juz wtedy zaczelam prowadzic sobie zeszyt czyli juz 3 miesiace tak robie
teraz tez sie przydaje bo wiem ile maly je i ile no i z tymi kupkami bylo roznie u nas to tez notuje zebym wiedziala kiedy byla 

wspolczuje Ci kochan samopoczucia,biedna jestes oj kuruj sie kochana,zdrowka Ci zycze i dla caluskiej trojeczki ;-)
wiec teraz smacznie spi w jadalni we wozku przy lekko otwartym oknie :-) Juz dawno tak nie mialam bo zdazylam w tym czasie pozamiatac podlogi i przelecialam mopem a teraz pije kawke i pisze z wami
normalnie jestem w szoku hehehe 
dlatego teraz nie wpisuje się jej w książeczkach zdrowia dziecka. 

W ogole przedwczoraj moj A. mowi do mnie ze jego mama jak z nim rozmawiala przez skypa to zauwazyla ze Sami trzymany w pionie nie trzyma glowki prosto tylko ma skrzywiona w jedna strone,zmartwilam sie tym bo faktycznie jak sie przygladnelam mu to faktycznie ma skrecona glowke lekko na prawa strone i maz mnie obwinia ze to moja wina,ze dziecko skrzywdzilam itd itd ehh i faktycznie jest to moja wina bo wiecznie jak kladlam synka na boku to na jedna strone nigdy jakos nie zwracalam uwagi na to zeby robic to na przemian no ale teraz juz zwracam uwage i klade go czesciej teraz na tym drugim boku i mam nadzieje ze sie mu to ureguluje i bedzie wszystko w porzadku z jego szyjka.
ja tylko raz zaczęlam czytać, trafiłam nawet na stronę przeciwników jakichkolwiek szczepień, głowa mi urosła i zamknęłam strony, wolę nie czytać, nie wiedzieć i nie doszukiwac się nie istniejących objawów. na pewno większym ryzykiem jest nie szczepienie niż rzadkie powikłania...My już po szczepieniach - idziemy systeme 5w1 + pneumo + rota. Dzisiaj więc dwa ukłucia i mega-ekskluzywny lunch za 300zł :-) No i niesamowity wrzask, ale to już gratis.
Zanim poszliśmy do przychodni, to pół dnia spędziałam na czytaniu w necie o powikłaniach poszczepiennych i sama już dostawałam do głowy! Im więcej czytałam, tym mniej wiedziałam, co powinnam zrobić - szczepić vs nieszczepić. Sama chyba dostałam powikłań od tego wszystkiego - człowiek chce jak najlepiej dla swojego dziecka, a potem się okaże, że mu zaszkodził...oby jednak nie! Mózg mi paruje...
Dziewczyny zamiast coraz lepiej jest jeszcze gorzej! Ja juz prawie ryczę z bolu!
Któraś dziewczyna pisała o antybiotyku duomox? Może miała podobny? Co ile czasu go stosować bo mam sprzeczne informacje, a lekarka, która mi go wypisywała to jakaś siksa za przeproszeniem i sama szukała w książkach jak go stosować.
monial ja mam cellulit na pośladkach i wewnętrznej stronie ud... nie mogę się zebrać do ćwiczeń
onanana- nam przyjdzie niedopłata 1000zł za prąd mogę się założyć, ostatnio mieliśmy 800zł, tyle,że na miesiąc płaciliśmy 56zł, a teraz płacimy 80zł ale dziecko jest prania więcej itp... A to co pół roku jest rozliczenie
my mamy na rachunkach za prąd prognozę zużycia 140 zł, ale odkąd się urodziła Patrycja wpłacam po 150 żeby szok był mniejszy Mam nadzieję że dojdziesz do siebie i poczujesz się lepiej... Nikt ci nie mógł pomóc na chrzcinach? :-( No ale masz już to za soba i się udałoU mnie dzisiaj mąż był na spacerze z Franciszkiem, strasznie mi przykro jak płacze a ja go nie mogę przytulić...