ankusch
Fanka BB :)
Niuniunia tak jest taki gęsty ale pytasz o nutri sensitiv s.o.s w puszcze :-) mam już 4 tyg i jeszcze trochę zostało pupkę też smaruję a tak to po kąpieli małą całą smaruję skórkę ma luksus nie to co było ;-)
A baby merca i my mamy fioletowego jest super fajnie się prowadzi jestem bardzo zadowolona i ty będziesz ;-)
To z zakupami poszalałaś super:-)
Katerinka mam pytanie do Ciebie co do dodatkowego urlopu ?czy ja mogę pisać podanie o te 2 tyg dodatkowego jak chce zostać w domu na wychowawczym czy to się tyczy jakbym chciała wrócić bo nie czaję ??bo do 14 marca mam macierzyński
A baby merca i my mamy fioletowego jest super fajnie się prowadzi jestem bardzo zadowolona i ty będziesz ;-)
To z zakupami poszalałaś super:-)
Katerinka mam pytanie do Ciebie co do dodatkowego urlopu ?czy ja mogę pisać podanie o te 2 tyg dodatkowego jak chce zostać w domu na wychowawczym czy to się tyczy jakbym chciała wrócić bo nie czaję ??bo do 14 marca mam macierzyński
Czyli jednak można trochę bez jedzenia wytrzymać. Zakupiłam nivea krem na odparzenia i mleczko intensywnie nawilżające nutri sensitive, wieczorem po kąpieli będziemy testować, na razie ładnie pachną. Oliwkę też mam bo kupiłam jeszcze przed porodem, ale nie używałam bo w międzyczasie kupiłam emolium i póki co ją stosuję.