reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2011

Laski , też dziś w Rossmanie kupilam z Bobovity po 4 m-cu "Pierwsze jabłŻo złote" i jablko z marchewka i z Hippa jabluszko, a mozna kupic sama marcheweczke, bo nie widzialam w Rośśmanie, tylk owłaśnie mrchew z mlodymi ziemniaczkami tak jak u Ssabrinyy

PS nie zapytałam lekarki , najwayżej przedzwonie, ale jak karmie piersią tylko sama to moge jak mala skonczy 4 m-ce podawac juz cos?? Dziewczyny, ktore karmia tylko piersia, bedziecie dawac?? Bo slyszalam ze jak sztucznie sie karmi to mozna wprowadzac po 4 m-cu, a jak naturalnie to po 6:-/

reklama
andrzelika dokladnie tak jak piszesz ;-) a ta marcheweczke sama to ze sloiczka dawalas czy sama ja zrobilas??
Gola no Ja wlasnie mam z hippa ta marchew z ziemniakiem ale sama marchew to wiem ze sa z bobovity''delikatna marchewka'' tylko u nas z bobovity niestety nie mamy :-( uk hmm a w polskim sklepie to nie maja nic od 4miesiaca wszystko dla starszakow:confused2:

gola-ja dawałam złote jabłko słodziutkie nawet, to twoja decyzja znam takie mamy co dają a takie co czekają :tak:

ssabrinna- sama robiłam miksowałam i dodałam mm troszkę żeby mdłe nie było ale też można kleik ryżowy

hej mamuśki:-)
My już po basenie. Zajęcia były super!!! Maja co prawda nie wykazywała wielkiej radości ale też nie płakała. Ja nie pływałam i było mi tak strasznie gorąco ze aż mi jest teraz niedobrze:-( Na tym basenie (taki mały basenik w sumie) było chyba z 40 stopni!!

Gola ja używam do kąpieli Łagodzący żel do mycia ciała i włosów NUTRI SENSITIVE NIVEA BABY - NIVEA a i tak smarujemy potem oliwką- Maja bardzo lubi taki masazyk. Teraz akurat używamy jonsona ale nievea jest równie fajna.
Andzrelika, Niuniunia super wóziory!!!
Niuniunia super torcik!! Ale bym zjdała takiego!!!
margo no jem te jabłka i wafle a brzuch wielki ajk nie wiem mimo ze się serio nie objadam:-( zazdroszczę wyjścia na pazurki:tak:
katerinka dzięki za wyczerpującą informację. Jesteś tu dla nas wybawieniem:-D Na basenie na pewno sobie poradzisz. jest dostosowany do dzieci?? idziecie na specjalne zajęcia czy tak zwyczajnie?? Tam gdzie ja dizs bylam byli też tylko tatusiowie z dziećmi i sobie poradzili. Weź tylko fotelik samochodowy bo w niego możesz zawsze Patusie odłożyć;-)
Dziewczyny kilka fotek z basenu:

Załączniki

• 100_5556[1].jpg
    100_5556[1].jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 58
  • 100_5581[1].jpg
    100_5581[1].jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 56
  • 100_5604[1].jpg
    100_5604[1].jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 61
  • 100_5585[1].jpg
    100_5585[1].jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 54
Gola decyzja bedzie nalezec tylko do Ciebie jesli czujesz taka potrzebe to podawaj malej :-)
onanana ale super wyprawe mieliscie,widac ze Majunia zadowolona z basenu,slicznotka kochana :-)

Gola z BoboVita jest sama marchewka, z tego co tu mamy piszą co karmią piersią to mają zamiar rozszerzać dietę po 6miesiącu takie też są zalecenia, najwyżej zapytaj Waszego lekarza co wam powie:tak:

ja jak Liwii skończy 4miesiące to będę sam przyrządzać jedzonko z tej strony co nimfii poleciła, teraz będę podawać słoiczki:tak:

onanana super, ja też tak chcę:tak:muszę się zorientować jak to u nas wygląda, pieluszki na basen już mamy więc trzeba je wykorzystać:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć wszystkim. U nas jakaś noc niewydarzona, Franek kilkakrotnie sie budzil, choć to nie ja wstawałam, to i tak to odczułam. Teraz mąż gania z odkurzaczem po domu a ja kawka i bb:-) wczoraj grzecznie wszystko wyprasował, więc jak pójdzie do pracy, to będę miała jakiś czas spokój. Kochane chłopisko...
AnnaJ przede wszystkim ze względu na problemy ze zrośnięciem sie macicy, w 11 tygodniu po cc jeszcze miałam nie do końca zrośniętą, miałam zrobić kolejne usg, ale trochę sie rozłożyłam i zrobię dopiero za 2 tygodnie. Dalej jak coś ciężkiego dźwignę to czasami krwawię... ale mnie mam czasu o siebie zadbać, bo samochód sie nam zepsuł, bo dziecko marudzi, bo chrzciny, bo ja chora... dzis właśnie miałam reprymendę od mojego M.
Ponko gratuluję pierwszych ząbków:-)
Kati chyba dlatego, że te pampki nie są rozciągliwe...
Ankusch wracaj do zdrowia!
Onanana super sprawea z basenem.

reklama
Dzięki kochane, kupić kupiłam, chciałabym podać, zobaczę jeszcze co nasza lekarka powie.

onanana - suuuuper foty z basenu! Ale Mai dobrze u taty :)Powiedz mi , gdzie byliście, bo u nas najbliżej w Trzebini :):tak: Thnx za info w spr. NIVEA:)

PS Cocca taki chło pto skarb!!! :tak: Nasze dzieciaki (róweśnicy) chyba sie zgadaly, bo Pola przedwczoraj taka nocke zaliczyła

Do góry