Mikado
Fanka BB :)
No z 7 kg na pewno. Niestety po sterylizacji kocina dostała zwykłą karmę i się spasła. Poza tym to straszny śpioszek i mało się rusza. Wychodzi tylko do ogródka bo dalej jej się nie chceMikado to ile wazy Twoj kotek ??![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No z 7 kg na pewno. Niestety po sterylizacji kocina dostała zwykłą karmę i się spasła. Poza tym to straszny śpioszek i mało się rusza. Wychodzi tylko do ogródka bo dalej jej się nie chceMikado to ile wazy Twoj kotek ??![]()

nie wiem co w niego wstapilo dzisiaj 

marudny i senny w dodatku dzisiaj jest 
strasznie mnie to cieszy,ze o mnie pamietacie:-)
Teraz jeszcze brzydko kaszle ,ale niby to od kataru wiec luzik,na spacery mozemy chodzic
Tyle,ze szczepienia sie nam obsuwaja,te pierwsze zamiast w 6 to mielismy w 12 tyg,teraz od poczatku marca moglybysmy isc na drugie,ale znow ten katar grrrr
ja niestety sama musze chodzic,no chyba,ze m jak wraca z pracy,to idziemy razem,bo i starszak sie musi wybiegac,roznosi go w domu
kazdy dzien u niego jest inny z tym spaniem,mysle ze pogoda tez ma duze znaczenie u niego
no nic tylko sie cieszyc bo mam dzisiaj wiecej czasu dla siebie,juz zdazylam posprzatac,pranie powiesic i mam czas dla siebie a tak to czasem nawet nie mam czasi isc do WC
:-)
W nocy też cały czas pojękiwał. Nie mam na nic czasu.