Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

).
) i nie ma żadnego problemu. Z resztą ja dopiero w październiku zaczęłam studia więc uczelnia mi nie chce od razu ITS przyznać. Ale jakoś sobie radzimy, z Filipkiem siedzi A. i chociaż widzę, że go to męczy bo dużo pracuje i nawet w weekend nie może sobie odpocząć to lubi jak się rozwijam i złego słowa na moją edukację nie powie 
Śniło mi się, że bierzemy ślub z A. z tym, że byliśmy gdzieś w jakiejś knajpie a ja byłam tylko w koszulce różowej (mam taką z pingwinem) i czarnej spódnicy. Z resztą ślub był cywilny (a ma być kościelny) i nie było obrączek. Dzwonimy w trakcie do przyjaciół czy przyjdą, a oni że wypili i nie mają jak przyjechać bo nie mają transportu. A po całym ślubie A. daje mi obrączki jakieś dziwne, jak z żywicy albo z wosku. Ja na to, że nie tak to wyglądać powinno i że marzyłam o czymś innym. Zaczęłam szukać złotych obrączek, na co mój A. że złotych nie lubi i nie chce. Cały sen tak karykaturalny że mnie rozwalił zupełnie. Ostatnio mam same głupie sny, nic tylko się śmiać po przebudzeniu.no co tyMadzia 300 brzuszków!!!???
Jesteś moją bohaterką!!!!!

12 w nocy a jemu sie kupkanie wlaczylo,pierwszy raz tak sie mu zdarzylo a najlepsze jest to ze staralam sie robic tak zeby sie nie przebudzil no ale sie nie udalo,troche jeszcze po machal nogami i rekami cos tam stekal ale wzielam go do siebie do lozka i jakos usnal a raczej usnelismy razem po potem to sie obudzilam o 4 rano jak zaczal znowu stekac o jedzenie tym razem
Teraz lezy w lozeczku i gada cos do karuzeli i innych kumpli 
ale mial radoche,fajne sa takie cwiczenia z maluchem razem :-)
!!!Te same grube policzki
! Mąż teraz jest szczupły ale do 3 r.ż był "dorodny".Spojrzałam tez w książeczkę zrdowia mojego męża i na razie wagowo i wzrostowo idą prawie tak samo w tych samych miesiącach zycia...