Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a jak mu pojezdze paluchem po dziaselkach to tak jakby mu lepiej bylo

może dlatego , że Lena waży już pewnie z 8 KG
ja daję Enfamil 0 Lac, bo u nas prawdopodobnie nietolerancja laktozy, oby dla twego bobika się poprawiło do kwietnia

na spacerze zahaczyłyśmy o hurtownie z bielizną i wydałam 180 zł
ale była promocja majteczek z Kay po 7 zł/szt więc wymieniłam całą szufladę majtkową
i kupiłam sobie leginsy wyszczuplające z takim fajnym pasem ściskającym! Nie mogę się już doczekać wiosny, aby zrzucić te kurtki, płaszcze i buty zimowe i przyodziać się na letniaka
już niedługo!
mam tylko nadzieje ze sie mi nie obudzi tak jak wczoraj kolo 21
Przedrałowałyśmy 2km do czwartej apteki i na szczęście tam mieli to mleczko. Więc polazłam dalej w stronę Lidla po pieluszki... qrcze spacer się nam 2godzinny zrobił. Zośka maruda po szczepieniu i dałam jej 2,5ml paracetamolu a i tak przy cycu żaliła się z 15minut. Dziś jej nie kąpałam tylko umyłam wacikiem z wodą punkty strategiczne i Zosia śpi od 20:30. Ciekawe o której jutro rano wstanie, oby to było rano a nie 4-5...
ja dziś sama w domu mąż do kolegi pojechał. Pomalowałam sobie paznokcie na ciemny granat
i oglądam Kac Vegas niezłe jaja można się pośmiać
! Niestety dopóki mąż nie wróci to z kąpieli nici, bo mała niespokojnie śpi, mimo iż przed snem dałam jej czopka z paracetamolu :-(mam nadzieję, że się nie obudzi.