Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

hehe, ale później znowu zaczęły odrastać ciemne, które jednak moim zdaniem jaśnieją z dnia na dzień :-)
Właśnie tak to sobie tłumaczęale ostatnio na tvn oglądałam nowy program "Perfekcyjna pani domu" tańczy, śpiewa, recytuje, du....y daje i gotuje ;-)

Ale widzę, że nie ja jedna okupuje tak rano kompa, bo Gola tez chyba ma bezsenność
Udanej wizyty!! odpoczywaj kochana
A tak raczej mamy porządek wszędzie;-) A w tym programie jak zobaczyłam mieszkanie tej laski co wygrała myślałam ze padnę. Rozumiem ze można mieć skromnie czy biednie bo i u mnie jest zwyczajnie w domu ale kuźwa żeby mieć taki syf!! I to z czwórka dzieci!! Masakra!!
Staram się więcej ruszać. Od wtorku zaczynam zumbę, niestety póki co raz na tydzień ale dobre i to. i muszę sobie kupić strój żeby na basen w końcu się wybrać, bo bardzo lubię popływać. Myślę nad tankini ale szkoda mi kasy na nowy... A 13 marca jestem zapisana do dermatologa który ma dobre opinie, moż emi coś zrobi z moją zmasakrowaną gębą...
u nas pięknie słońce świeci i +7 stopni ok 12 jak cieplej będzie idziemy na dwór :-)już posprzątana cała chata obiad podszykowany itp.Alan luli robi
i to taki jasny,że ledwo włosy widać,ale to normalne my z mężem też jesteśmy z naturalnych blond

ale Ty się kochana nie nadwyrężaj, dojdź do siebie! Bałagan niestety może przeszkadzać, mi w ciąży przeszkadzał a sprzątać ciężko było, niby czysto ale nie tak jak ja posprzątam
...Zdrowie i sprawna mama są najważniejsze!!!!