Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

U nas też słonk oi ładnie ejst, Pola wstanie , cyc w dziób, u bieramy się i fruu na polko
na steperze teraz chodziłam ;-) zaraz wybywamy na dwór jak Alana nakarmię ślicznie..

) więc cały następny dzień latałam z papierami, żeby udowodnić, że jestem bez zaległości. Po podłączeniu z powrotem ( musiałam się żreć, bo chcieli 100zł ściągnąć za podłączenie -_-) okazało się, że coś z instalacją się stało, i 2 dni miałam rozpiernicz na chacie, bo elektryk pierdoła szukał przyczyny wybijania prądu na bolcach w gniazdkach. Przez ten czas młody był u moich rodziców, bo mamy piec gazowy rozruszany na prąd i w domu była ZIMNICA
. Wczoraj dopiero po 16 Aleks wrócił do domku, i oczywiście tak strasznie marudził, bałam się powrotu kolek :/ A tu się okazuje, że go dziąsełka swędzą i podniebienie, coś mu tam wyszło, takie falbanki z podniebienia się zrobiły, to chyba normalne, ale nie jestem pewna
Noc masakryczna, młody cały czas ciumkał i wybudzał się z płaczem, o 5;30 skończył spanie. Ech.
Kochane, u mnie też piękne słoneczko, mam zamiar wyciągnąć moich chłopów na jakiś dłuższy spacerek co by Aleksowi zafundować naturalną dawkę wit.D
Jak wstal o 1:30 to Ja myslalam ze to juz jest cos 5-6 bo juz bardzo dawno nie wstawal o tej godzinie i nie wiem co sie mu poprzestawialo ale mam nadzieje ze nie wejdzie mu to w nawyk i tylko byl to jednorazowy wyskok nocny :-) Pogoda kijowa u nas,deszczowo i zimno,wiec dzisiaj tylka nie wyciagam na dwor 
Ja to o tej godz nakarmilam synka i bach pod koldre na nowo 
udanego spacerowania ;-)
oj ida zebiska tylko ciekawe kiedy wyjda i jak dlugo sie bedzie tak meczyl biedny 
a i gratulacje kochana i oczywiscie ze powinlas byc z siebie dumna odciagac przez 4 miesiace to jest duzyyy sukces Ja odciagalam 3 miesiace i bylam bardzo dumna z siebie ze udalo mi sie tak dlugo :-)
jesli ktoras pominelam to przepraszam ;-)