Witam mamusie
niunia fajny prezent będzie miała dziewczynka, udanej imprezki
onanan fajne tez zajęcia na basenie, fakt sami tatusiowie a mamusia jakaś była,
ponko zdrówka życzę, gratulację z zdanego egzaminu
katrinka oj dziwny ten twój facet że tak sam jedzie, zdarzała mu się już tak bez ciebie wyjeżdżać,
u nas też słonecznie,spacerek obowiązkowo trzeba zaliczyć, mała śpi więc jak wstanie to dawaj na spacerek
ja dziś byłam w hurtowni dla dzieci oglądać krzesełka do karmienia był za 500zł jakiś markowy nawet nie zapamiętałam nazwy pierwszy raz słyszałam o takiej, kupiłam książeczkę Złota rybka i smoczki do butelek o średnim przepływie 3m+ TT, miałam jechać jeszcze do jednej hurtowni ale czasu już nie miałam chyba kupię na allegro krzesełko
Miłego dnia Wam życzę:-)
niunia fajny prezent będzie miała dziewczynka, udanej imprezki
onanan fajne tez zajęcia na basenie, fakt sami tatusiowie a mamusia jakaś była,
ponko zdrówka życzę, gratulację z zdanego egzaminu
katrinka oj dziwny ten twój facet że tak sam jedzie, zdarzała mu się już tak bez ciebie wyjeżdżać,
u nas też słonecznie,spacerek obowiązkowo trzeba zaliczyć, mała śpi więc jak wstanie to dawaj na spacerek

ja dziś byłam w hurtowni dla dzieci oglądać krzesełka do karmienia był za 500zł jakiś markowy nawet nie zapamiętałam nazwy pierwszy raz słyszałam o takiej, kupiłam książeczkę Złota rybka i smoczki do butelek o średnim przepływie 3m+ TT, miałam jechać jeszcze do jednej hurtowni ale czasu już nie miałam chyba kupię na allegro krzesełko

Miłego dnia Wam życzę:-)

Oj dziewczyny wg mnie i ty i Wasza coreczka załugujecie na lepsze traktowanie ze strony tak zwanego "męza i ojca", choć jego zachowanie w żaden sposob nie pokazuje, ze trakttuje Was jak rodzine.... Przykre :-(
Chociaż może dziwnie to zabrzmi, ale ja ostatnio mam bardzo pozytywne zdanie o służbie zdrowia, albo poprostu trafiam na dobrych lekarzy i nie doświadczam chamstwa, do którego byłam po ciąży przyzwyczajona

Oboje mamy silne charaktery i dominująca osobowość i on na każdym kroku pokazuje że on bardziej
spałyśmy od 11:30 do 13:30
teraz jem obiad i idziemy na spacer, zajrzymy jak układanie tych cholernych paneli poszło (jak był mecz polska-portugalia to mój zamiast oglądać mecz, szkolił się na filmikach na Youtube jak się kładzie panele)