Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mielismy wizyte u neurologa i pani powiedziała ze dla nas to ostatni dzwonek musze zmienc osrodek rehabilitacji mały jest mocno w tytle głowa ciezka o siadamiu nie ma narazie mowy nawet sie na boki sam nie przekreca ale jestem dobrej mysli ze dojdziemy do wszystkiego ze dogonimy rowiesnikow ze bedzie dobrze..Całuje wszystkie mamusie i dzieciatka.
Narazie jest spokoj, a i wczoraj slyszalam jak ich maly naginal (tupie jak szalony
) wiec moze juz bedzie koniec

Pogoda wspaniała
i pewnie koło południa idziemy się spacerować :-) Wiecie co dziewczyny, wczoraj doszłam do wniosku, że dobrze zrobiłam kupując używany wózek, bo czasami jeżdżę po takich wertepach, że cały już skrzypi
ja tez wierze ze bedzie dobrze tylko juz czasami nie mam sił...ciagle cos a czekałam na niego 7 lat i tak dziekuje Bogu bo wiem ze ludzie maja wieksze zmartwienia i problemy..Musze Wam powiedziec ze po 5 miesiacach wygoiły mi sie piersi no szok sama jestem w szoku ze tyle czasu dawałam rade z tym bolem i ciesze sie ze sie nie poddałam a wszyscy juz dawno kazali mi przejsc na butle...Przepraszam ze tylko o sobie jak nadrobie to napewno napisze do kazdej z Was.

.My wynajmujemy mieszkanko "legalnie", tzn. z odprowadzaniem podatku do US i z tymi lokatorami spisaliśmy umowę u notariusza, więc jeśli będzie taka sytuacji to spokojnie możemy im podziękować (chociaż mają dzieci).
a tak to od wczoraj wieczora sie kiepsko czuje mam taki okropny bol glowy ze zadne tabsy mi nie pomogly,w nocy wstawalam do Samiego to z bolem glowy a potem ciezko bylo zasnac i rano nadal mi glowe rozrywa :-( jak maly zasnie to ide sie z nim polozyc bo nie wytrzymam normalnie......a maly wstawal znowu 2 razy w nocy nie wiem co sie mu odwidzialo ale zeby to jeszcze jadl a on troche sie napije i komara tnie od razu ehh