Dzień dobry

Dziewczyny, ja znowu niewyspana!!!! Poliszonek jadł 3x w nocy i pobudka 6:30 (czyli 5:30 starego czasu), czekam aż zaśnie, dokarmię ją i idziemy na spacer.
agutku - witamy po przerwie kochana, zawsze chciałam mieć jeszcze siostrę
Angun - współczuję katarku !!! Kurcze teraz jest taki najgorszy okres, pogoda zdradliwa i częste infekcje:/
Niuniunia - kurcze drogo u Was! Ja mam 75 zł od osoby obiad ( 2 rodzaje zup, kilka rodz mięsa, różne dodatki, deser, zimna płyta, napoje - tj 0,7 l na os. niegazowane, kawa/herbta
Karczma Borowa Chata - BOROWA CHATA JAWORZNO DANIA JAWORZNO PIZZA JAWORZNO tam moja babcia miała 70kę i taka sama cena. był rosołek, zupa krem z pieczarek z grozkiem ptysiowym, na drugie kotlety devolay, pieczeń w sosie i filet z kurczaka, zimniaki , i kluski , zestaw surówek i chyba buraki, na deser szarlotka na ciepło z lodami, schab z morelą, boczek rolowany, pieczeń rzymska, śledzie w cebulce, galaretka z drobiu, sałatki jakieś - i wszystko co zostało zapakowano nam do domu...Żeby tyko udało się teraz kościół zgrać do sal :-(
Majuska - kochana, nie codziennie trzaskam sałatkami, ale obiady generalnie teraz ja robię w domu,albo zupa, albo tylk odrugie robię, a sałatki udało m isię zrobić, bo mama mi wzięła Polę na spacer, przepisy do sałatek dodam na przepisach

PS 2 warstwowe : z tunczykiem i ryzem i z gyrosem i taka na szybko z brokulami i sosem czosnkowym
winki - zdolnego macie synusia!!! Brawo Olinku

))
ponko - mnie też bardzo brakuje takiego zwykłego posiedzenia na kanapie i pogapienia się w pudło