Cześć Mamuśki!
My juz po wizycie u lekarza. Jednak do katarku doszedł mały kaszel, lekarz zbadał, Artur ma troszkę zaczerwienione gardło, więc stwierdziliśmy, że przesuniemy szczepienie o tydzień.
U nas tak pięknie, że poszliśmy na spacerek, Mały spał jeszcze długo przy otwartym balkonie.
Angie brawo dla Kinguni, mała zdolniacha!! Moj Artur na boki owszem, ale brzucha jeszcze nie obczaił.
Niuniunia fajnie, że suknie ci "poszła", kasa na pewno się przyda na chrzciny!!
Helenka mam nadzieję, że antybiotyk pomoże Olusiowi i ominie was szpital!
Onanana może Majeczka zauważyła brak ciebie i trudno jej było zasnąć? Mój J.parę razy usypiał Małego, ale jak mu wpadał w histerię, to dopiero uspokajał się u mnie na rękach, ahhh ten synus mamusi!
Ankusch no Martynka ładnie dała ci pospać, Gola łączę się z tobą, mój Artur też woła 3 razy cycusia, jeszcze biedakowi musiałam w nocy gluty wyciągać, niby się nie budził, ale nie mogłam słuchać, jak sapie.
Nimfii ja dziś dostałam próbkę płynu i kremu z Johnsonna, zamawiałam też Bobowitę i dostałam co ty, z Hippa mi jeszcze nic nie przyszło..
Właśnie moje dziecko sturlało się z maty pod stół i krzesło, dobrze, że spojrzałam, bo zdziwiła mnie taka cisza. Skubany wypuścił się w nowe rejony :-)