reklama

Listopad 2011

reklama
cześć kochane jak zawsze mam tyły ale praca praca.. dziecko dom i nie ogarniam tego wszystkiego a w necie jestem gościem stęskniłam się za Wami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam nadzieję że u Was oki u mnie w miarę przyszło zmęczenie materiału i wczoraj się rozłożyłam ból gardła łamanie w kościach no i mała do tego delikatny kaszelek ale po serii leków homeopatycznych jakoś stanełam na nogi i mała jakby mnie kaszle
Przesyłam buzialki

Hej laseczki;)
Martttika
trzymam kciuki za Twoją pracę i żeby udało się bez niani z opieką nad Filipkiem;*

Syl, Gola, Pepsi ja też planuję karmić tylko piersią do pół roku, już nie dużo zostało 1,5miesiąca powoli zacznę wprowadzać marcheweczkę i jabłko i może herbatkę jakąś i cały czas pierś, a później będę powoli przestawiać małą też na mleko MM. Moja MM dostaje tylko jak mnie nie ma cały dzień i już mojego mleka jej zabraknie lub wcale nie mogę go ściągnąc bo takie dni są.

Gola moja potrafi mi czasem o 15 zasnąć już na noc ale ja jak widzę że śpi długo i mija już godz 18 to ją wybudzam i męczę do 21 żeby potem w nocy spała bo potrafiła czasem się w nocy budzić jak w dzień długo mi spała

Helenka wracajcie szybko do zdrówka;*

Winki miłego pobytu w PL. Kochana trzymam kciuki za Wasz lot bo pogoda koszmarna u nas...

Kati szybkiego powrotu do zdrówka życzymy;* My też tęsknimy za Tobą:)

Ja w sobotę byłam w szkole od południa do późnego wieczora, załatwiłąm sobie wreszcie praktyki bo do końca kwietnia trzeba zdać zeszyt praktyk... Wczoraj byłam u teściów ech masakra... trafiła mi się mega fajna rodzina! Co za ludzie... Od kąd weszliśmy to tylko tak rzucili co u Wikusi? A ja sobie pomyślałam a ch*** was to obchodzi... nie dzwonią do nas, nie przyjeżdżają wcale, od Bożego Narodzenia co ich zmusiłam żeby przyjechali wcale już u nas nie byli. No ale mniejsza z tym. Ciiągle słuchaliśmy o synku brata mojego męża Filipie, ciągle tylko Filipek to Filipek tamto aż nie smaczne to było, albo ciągle Rafałek to Rafałek tamto, dom budują i on chce większość w domu sam zrobić i już teściowa się zamartwia jak on to wszystko sam zrobi bo ekipy są takie drogie a on chce pracować też... ja tylko czekałam aż pojadę stamtąd bo nie miałam o czym gadać, moja teściowa wiecznie tylko ploty ze wsi gadała że ci to tamci coś tam, a ten ma taką żonę no ładna ta żona taka, ( ja sobie w duchu pomyślałam o co jej chodzi z tym zaznaczaniem tego że ten ładny szczupły itp czy ona próbuje mi gadać że ja brzydka i gruba czy jak?) najlepsze jest to że oni chcieli nam wyroby wiejskie ze świniaka zrobić w prezencie na chrzciny a my do nich ze nie chcemy tych wyrobów tylko samo mięso bo chcemy z niego pogotować ciekawe czy to będzie ich prezent czy tylko dodatek bo Rafałkowi na chrzciny Filipa dali tysiąc złotych, świniaka i jajka (300szt) zobaczymy jak u nas będzie... ech nie lubię tam jeździć... A co najlepsze chrzestny Wiki tak gadał ze przyjadą do nas na końcu marca no i nie przyjechali a co się okazało byli u Filipka 2 tyg temu o losie co za chamy... mam chęć zmienić chrzestnego! To się nagadałam... przepraszam Was ale musiałam się Wam wygadać...

Agalodz wszystkiego najlepszego dla Wojtusia! Dziś skończył pół roczku;)

Ostatnia edycja:
Kati kochana my tez tesknimy wracaj szybko do zdrowka!!!
Winki bedzie dobrze kciuki zacisniete!!

My dzis poł roku konczymy no szok jak to zleciało:-D

Niuniunia ja Cie rozumiem u nas jest tak samo!!!!Współczuje Ci ale olej to i wcale sie nie denerwuj bo szkoda zdrowia:tak:a zawsze najlepiej licz na siebie..u nas brat mijego M jeszcze nie widział Wojtusia nie ma czasu pół roku:no: a moja tesciowa zła ze brat nie jest chrzestnym...Jak ja do nich jezdze to tez jestem chora biega codziennie do koscioła a potem wszystkim du.e obrabia zła jestm bo na swieta musimy jechac chociaz na jeden dzien:wściekła/y:

U nas od dwoch dni jakies problemy z zasypianiem i snem przez cała noc jest marudny najpierw połaczyłam to z jedzeniem z kasza manna:tak:ale to bezsensu bo zjada ok13 to chyba nie odzywałaby sie w nocy nie??moze to zabki ida nie wiem ale jak wstałam o 6 to byłam zmeczona jakbym była 12 godzin w nocy w pracy a ze nie mam sił to biore go do nas do łozka i tak spi z cyckiem w buzi a jak mu zabieram to ryk straszny staram sie zabrac i wto miesce włozyc smoczek ktory za 4 sekundy laduje na podłodze:-Dnie myslałam ze to wszystko takie trudne :-)sa kursy rozne czemu nie ucza jak byc rodzicem???:-D

Hej maminki :-)
U nas nocka ok,poranek tak samo juz po 7 maly wstal i szaleje :-) Pogoda nijaka,brak sloneczka i chlodno jest wiec pewnie dzisiaj bede sprzatac bo przy takiej pogodzie to sie nigdzie nie chce isc a jak znowu bedzie slicznie to na sprzatanie nie bedzie czasu bo sie bedziemy spacerowac :-)
winki kochana kciuki zacisniete &&&&&&&&& dasz rade Ty i Olinek,daj znac jak juz bedziesz w PL ;-)
Niunia kochana nie denerwuj sie bo na prawde szkoda Twojego zdrowia oraz nerwow,wiadomo ze przykro jest kiedy dziadkowie w dupie maja Twoja coreczke a inne wnuki uwielbiaja nad zycie,i to sie jedynie moze odbic w przyszlosci na malej ale o ich zachowaniu moze warto by z nimi pogadac tzn Twoj maz jako ich syn moze moglby im uwage zwrocic w taki delikatny sposob,a Ty sie nie denerwuj kochana ;-)
Kati zdrowka Ci zycze,kuruj sie i nie daj sie chorobie ;-)i tez tesknimy za Toba ;-)
agalodz Wszystkiego Naj NAj NAjlepszego dla Wojtusia na te 6 miesiecy !!!!! ale ten czas leci,nie moge w to uwierzyc ze on juz ma pol roczku :-) a jesli chodzi o spanie Wojtusia to moze faktycznie ida mu zabki.

Zapomniałam Wam napisać, dzwoni teściowa do nas jak już pojechaliśmy i mówi że dzwonił Rafał bo jego żona kupiła ciuszek dla Wiki i myśleli, że zajedziemy do nich po ten ciuszek a ja oczy i mówię, że oni niech sami przyjadą do nas a nie ja będę brała ten ciuszek a oni dziecka nie widzieli zresztą jak to wygląda!???? a ona a bo oni nie mają czasu, zresztą mówili że my ich nie zapraszaliśmy itp a ja oczy nie gadałam z jego żóną 4 miesiące bo jak ja przechodziłam najcięższe chwile że nie mieliśmy nawet złotówki w portfelu na chleb to oni się upominali o kasę którą mój jest im winny a ja wtedy chodziłam i całymi dniami płakałam więc od tamtego momemntu się nie odzywałam bo co mam im powiedzieć? mam nadzieję że do wakacji oddamy im te pieniądze ale to chamskie z ich strony że zostawią nam ciuszek dla Wiki u teściów zamiast przyjechać do nas, co za tupet!

Ależ tu cisza :tak:
Gola a mogłabyś podać linka do tych opasek szukam i nie mogę znaleźć,:no:
helenka zdrówka dla Olusia, biedny niech się już nie męczy;-)

Moja mała już śpi,wykąpana, pojedzona, sama zasnęła wierciła się z dobre 30min:tak:
ja idę pranie rozwiesić, kupiłam Ariel wybielacz na palmy po marchewce, kupie itp ciekawe czy plamy znikną większość ubranek co mamy po domu mamy w plamach,:wściekła/y::szok:
Miłego wieczorku,

tak mam wlasnie te fartuszki i sa świetne.

Przy Macku ich nie mialam i niestety wiele ubranek bylo zniszczonych plamami.
Dodatkowo odkrylam ten odplamiacz Kindy, jest naprawde dobry :)
No i zabrudzone pieluchy tetrowe oraz bodziaki bez naklejanek piore w 60stC.

KINDY ODPLAMIACZ hipoalergiczny DLA NIEMOWLĄT (2223757564) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

czytałam Was cały weekend ale jakoś nie miałam siły odpisywać
winki miłego pobytu w Pl ale Ci się kiepska pogoda wtrafiła, ale kto jak nie Ty na lotnisku sobie poradzisz
niuniunia nie przejmuj sie, olej to niech sobie mówią o tym drugim bracie, Wy macie swoje życie i nim żyjcie.
kati szybkiego powrotu do zdrowia

a nam Zosia wczoraj zrobiła psikusa ale pozytywnego.najadła sie marcheweczki, popiła i poszła spać na 1,5 godz gdzie u niej to jak z zegarkiem w ręku 20 minut max drzemki w dzień

reklama
witam się poniedziałkowo mamusie:)
winki - kochanaaaa, spokojna glowa! TY dasz radę, ale ofkoz kciuki zaciśnięte - podziwiam Cię kochana!
Niuniunia - kochana, nie denerwuj się, bo szkoda Twoich nerwów. Moi tesciowie tez sa daremnie, wiem jak Ci przykro bylo:-( Co do ciuszka dla Wiki - to zgadzam sie , kultura wymagalaby zeby jednak odwiedzic malutka i podarowac Jej prezent osobiscie, ech ...
PS fajnie, ze zalatwilas z praktyka:)
mirelko - OPASKA *H&M* DO wlosow KWIATEK (2246835714) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tu jets różowa, onanana wysłała link z koralową ;)
Ssabrinaa - i u nas nocka OK ;)
helenko - zdrowia dla Olusia, mam nadzieję, że Ciebie nie rozłożyło
Kati82 - zdrówka dla Ciebie i Klaudynki! Teraz najgorszy okres - taki przejściowy, organizm osłabiony po zimie i w dodatku pogoda zdradliwa jest...
agalodz wszystkiego najlepszego na te pół roczku Wojtusiu ! :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry