Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a zawsze najlepiej licz na siebie..u nas brat mijego M jeszcze nie widział Wojtusia nie ma czasu pół roku
a moja tesciowa zła ze brat nie jest chrzestnym...Jak ja do nich jezdze to tez jestem chora biega codziennie do koscioła a potem wszystkim du.e obrabia zła jestm bo na swieta musimy jechac chociaz na jeden dzien
ale to bezsensu bo zjada ok13 to chyba nie odzywałaby sie w nocy nie??moze to zabki ida nie wiem ale jak wstałam o 6 to byłam zmeczona jakbym była 12 godzin w nocy w pracy a ze nie mam sił to biore go do nas do łozka i tak spi z cyckiem w buzi a jak mu zabieram to ryk straszny staram sie zabrac i wto miesce włozyc smoczek ktory za 4 sekundy laduje na podłodze
nie myslałam ze to wszystko takie trudne :-)sa kursy rozne czemu nie ucza jak byc rodzicem???
Ależ tu cisza
Gola a mogłabyś podać linka do tych opasek szukam i nie mogę znaleźć,
helenka zdrówka dla Olusia, biedny niech się już nie męczy;-)
Moja mała już śpi,wykąpana, pojedzona, sama zasnęła wierciła się z dobre 30min
ja idę pranie rozwiesić, kupiłam Ariel wybielacz na palmy po marchewce, kupie itp ciekawe czy plamy znikną większość ubranek co mamy po domu mamy w plamach,
Miłego wieczorku,