helenka cieszę się że ze zdrówkiem lepiej. Wszystkiego dobrego z okazji 5 miesięcy
Golo, ponko, angie ja "purtam" Mai w szyjkę. Też bardzo to lubi. Lubi też takie niby ćwiczenia. Siedzi na moich kolanach przodem do mnie i : rece do góóóóryyyy, ręce w dół, ręce na boki, ręce w dół...
angie kochana nawet nie wiesz jak sie cieszę z postępów Kinguni!!! Super!!! maja tez brała żelazo. Nie miała powtarzanego badania poziomu zelaza tylko samą morfologie a że się poprawiła to lekarka kazała odstawić żelazo.
agalodz moja Maja też z tych starszaczków a widzę że do tyłu jest ruchowo, ale póki co staram się nie panikować. Mam nadzieję że nadgoni. każde dziecko rozwija się w swoim tempie.
margo super plac zabaw. Maja tez od dawna ma na podłodze swój raj. Ja mogę coś przynajmniej zrobić jak grzecznie się bawi. A Lenka w opasce wygląda prześlicznie!! Chyba muszę się wybrać do H&M!!
Gola zaglądalam dizs do komisu i niestety nie było krzesełka ale będę tam zachodzić

Było jedno z fisher price ale szczerze mówiąc nic specjalnego..
Ja dziś umyłam okno w kuchni i d. pokoju. jeszcze mi zostało w najmniejszym pokoju. Udało mi się też umyć połowę (no może trochę mniej) szafek w kuchni. Kurde musze jutro podgonić z robotą, chciałam w pt posprzątać wszystko żeby w sb iśc spokojnie ze święconką. poza tym lubię mieć weekendy wolne od obowiązków żeby je spędzać rodzinnie. Ok 14 po szkole przyleciała do mnie 10 letnia bratanica (Emilka). Pobawiła się trochę z Mają, dała jej zupkę (miała frajdę z karmienia) i potem poszłyśmy razem do komisu i na miasto. Jutro też ma przylecieć i pobawić sie z Mają a później idziemy na miasto bo na zajączka chciałam jej kupić jakiś ciuch bo widzę że zaczyna się stroić;-) No i jutro idę na hennę brwi z regulacją. Zrobiłabym sobie nogi woskiem ale mam takie hery ze się boję że ze skórą odejdą

To tyle u nas... acha dziś na placu zabaw wyciągnęłam Maję z wóziora ( u nas był upał) i było tam mnósto dzieci a Maja patrzała na nich z wielkim zainteresowaniem i robiła "ooooo, oooooo" hihi