reklama

Listopad 2011

Aneczka wiesz co sama nie wiem:cool: Nie chcę kazdego wysyłać do specjalisty, bo to bez sensu. Ale napisałam jak to jest u nas. U Was nie musi tak być. A coś jeszcze Cie niepokoi? Mysle, ze powinnas zrobic tak jak czujesz, bo wiesz - intuicja matki zawsze ma rację;-)

margo super kącik zabaw! Ja to nawet nie mam gdzie takie coś zrobić, ale matę od zawsze kładę na podłodze (bo w sumie to nie mam innego wyjścia;-))

agalodz bardzo sie cieszę, ze Kingusia sie tak pieknie rozwija:-) Gratulacje dla niej!

reklama
Margana wsumie tylko te dwie rzeczy ale chyba dla własnego sumienia pójdę wolę 1000 razy iść nie potrzebnie niż o 1 raz za mało.tylko muszę poszperać gdzie u nas neurolog przyjmuje

i ja mam w planach kupić tą opaskę:tak:

angie
fajnie że Kingusia tak fajnie się rozwija, mała akrobatka rośnie, fajnie że wyniki masz wszystkie w normie nie musisz się martwić czy coś ci dolega
Helenka wszystkiego najlepszego dla Olka na te 5 miesięcy i owocnej rehabilitacji Wam życzę
syl powodzenia na szczepieniu
margo fajny kącik zabaw Lence zorganizowałaś w opasce jej do twarzy

na południu Polski chyba dziś było tak słonecznie jutro już w całej Polsce ma być deszczowo i zimno:szok::-(

mirelka niestety jak mój mąż mi dziś pokazał, że w nocy będzie u nas -4 to się załamałam, normalnie trzeba kozaki wyciągnąć, bo zamierzam do kościoła pójść :confused2:a gdzie te 20 stopni co zapowiadali???
A mi dziś mąż przyniósł śliczny biały płaszczyk wiosenny z czarnymi guziczkami, tylko za duży, bo rozmiar 40 :zawstydzona/y: a ja mam tak, że dół nosze 40, a górę 38, może uda mu się jutro wymienić, mam nadzieję bo bardzo mi się podoba, co prawda mam dużo płaszczy, bo chyba z 5, ale białego nie więc mógłby być ;-)

helenka cieszę się że ze zdrówkiem lepiej. Wszystkiego dobrego z okazji 5 miesięcy:-D
Golo, ponko, angie ja "purtam" Mai w szyjkę. Też bardzo to lubi. Lubi też takie niby ćwiczenia. Siedzi na moich kolanach przodem do mnie i : rece do góóóóryyyy, ręce w dół, ręce na boki, ręce w dół...
angie kochana nawet nie wiesz jak sie cieszę z postępów Kinguni!!! Super!!! maja tez brała żelazo. Nie miała powtarzanego badania poziomu zelaza tylko samą morfologie a że się poprawiła to lekarka kazała odstawić żelazo.
agalodz moja Maja też z tych starszaczków a widzę że do tyłu jest ruchowo, ale póki co staram się nie panikować. Mam nadzieję że nadgoni. każde dziecko rozwija się w swoim tempie.
margo super plac zabaw. Maja tez od dawna ma na podłodze swój raj. Ja mogę coś przynajmniej zrobić jak grzecznie się bawi. A Lenka w opasce wygląda prześlicznie!! Chyba muszę się wybrać do H&M!!
Gola zaglądalam dizs do komisu i niestety nie było krzesełka ale będę tam zachodzić:tak: Było jedno z fisher price ale szczerze mówiąc nic specjalnego..

Ja dziś umyłam okno w kuchni i d. pokoju. jeszcze mi zostało w najmniejszym pokoju. Udało mi się też umyć połowę (no może trochę mniej) szafek w kuchni. Kurde musze jutro podgonić z robotą, chciałam w pt posprzątać wszystko żeby w sb iśc spokojnie ze święconką. poza tym lubię mieć weekendy wolne od obowiązków żeby je spędzać rodzinnie. Ok 14 po szkole przyleciała do mnie 10 letnia bratanica (Emilka). Pobawiła się trochę z Mają, dała jej zupkę (miała frajdę z karmienia) i potem poszłyśmy razem do komisu i na miasto. Jutro też ma przylecieć i pobawić sie z Mają a później idziemy na miasto bo na zajączka chciałam jej kupić jakiś ciuch bo widzę że zaczyna się stroić;-) No i jutro idę na hennę brwi z regulacją. Zrobiłabym sobie nogi woskiem ale mam takie hery ze się boję że ze skórą odejdą:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: To tyle u nas... acha dziś na placu zabaw wyciągnęłam Maję z wóziora ( u nas był upał) i było tam mnósto dzieci a Maja patrzała na nich z wielkim zainteresowaniem i robiła "ooooo, oooooo" hihi

mój dodatkowo mi przyniósł parę garsonek takich bardzo eleganckich, ale z tego mi nic nie pod pasowało, bo niestety mam dość pokaźny bamberek :-( i nie pasują mi już niestety obcisłe sukienki, (których mam całą szafę, po ciąży mi się figura zmieniła) zaraz wracam do pracy i nie wiem co będę nosić? ale jutro jedziemy na większe zakupy dla mnie, mam nadzieję owocne :-)
onanana fajnie, że u was tak cieplutko, ja to dokładnie otulam małą jak do samochodu idę, a o wyjmowaniu to nawet nie ma mowy na razie :confused2:wyślij trochę pogody do mnie

Ostatnia edycja:
onanana moja tesciowa tez "purtala" Kindze, dokladnie tego samego okreslenia uzywala :-) masz racje dzieci rozwijaja sie indywidualnie i w swoim tempie nabieraja nowych umiejetnosci.
Widze ze jestesmy na podobnym poziomie z porzadkami swiatecznymi, mi zostaly dwa male okna i dwie szafki w kuchni.
Fajnie ze Maja byla zadowolona na placu zabaw, ja dzis to patrzalam zeby nas wiatr nie porwal.:-(
Udanego wyjscia do kosmetyczki, ja sie wosku boje, wole Veet-a

reklama
margo super z tymi ciuchami!! Dobrze że Cie mąż tak rozpieszcza:-D Udanych zakupów jutro!!
Co do pogody to u as już jutro ma się popsuć, także dooopa.
Ostatnio Maję na balkon wystawiłam jak było tak bardzo brzydko. na sobie smacznie spała a ja się mogłam zająć obowiązkami:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry