Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

-ciekawe jak dlugo??
a jak chcialabys gdzies wyjechac to zapraszam do Sosnowca na kawe

u mnie to lekarstwo można kupić bez recepty a w PL niestety nie , pogadaj z lekarzem żeby ci dał recepte , wiem że niechętnie to robią ale może jak powiesz że on się łapie za pupe itp to może ci przepisze ,
AniaSm a najpierw robi sie jakies badania w kierunku odrobaczania?
Mnie to nawet niechetnie wypisuja skierowanie na badanie krwi u Macka![]()

Najlepszego dla Artiego !!!!!Witajcie dziewczyny!
Moje półroczne dziecię dało mi dziś niezły wycisk...padam na twarz. Praktycznie od 4 nie spałam, trochę drzemałam z nim na rękach, później to już festiwal popłakiwania, prób odkładania do łóżeczka i z powrotem branie go do nas. Także wybaczcie, nie jestem w stanie narazie poodpisywać, sorry, że tak marudzę. Może się prześpię w trakcie jego pierwszej drzemki albo strzelę sobię kawę mocarza.
dziękuje Kuba już o wiele lepiej
Alma to Kornelek w takim razie chyba nie jest łasy na słodkie i dobrze, bo te kaszki to prawdziwe ulepki.
AniaSm jak tam dziś Kubuś sie miewa? Co do odrobaczania to zgadzam się z tobą.
Dobrze, że mam obiad z wczoraj, bo nie mam dziś na nic siły..
,nawet apetyt ma większy wczoraj na kolacje zjadł 3 kromki z dżemem i do tego kubek mleka 
a wcześniej ledwo kromkę zjadał a mleka wogóle nie chciał pić
zdrówka dla was ,Gola, ja robię tak z odpisywaniem, że tworzę multiposta (pod każdym postem ikonka w prawym dolnym rogu) a potem żeby nie robić cytatów to usuwam i zostawiam tylko to, co napisałam

Lenka lubi walić ręką w stół albo jakiś inny blat ,za to Kuba robił identycznieDowod - Pola maniaczka bejbibumofa "od małego" heh, nie widać buzki, bo trzymam ja na kolanach![]()

, szkoda że z domu nie możemy wychodzić bo słoneczko świeci ale nadrobimy