• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2011

reklama
Ta pogodna mnie wykończy!
Widzę, że sporo dziewczyn korzysta z pogody i nie siedzi na BB albo też są totalnie wyparowane i nie mają siły(jak ja dzisiaj):baffled:
Byliśmy dziś u pediatry i alergologa, zrobiłam jeszcze drobne zakupy Małemu, ale w ten upał taki plan dnia to nielada wyczyn.. Mały padł w tarkcie kolacji.

Zosieńko dużo zdrówka z okazji skończenia pół roku!!!

Winki
fajnie, że już w domku po takich perypetiach.
Mycha może faktycznie zęby. Ja tez jestem zadowolona, bo ważę 56 kg (55 ważyłam parę dobrych lat temu za czasów studiów ;-). Bałam się, że zostaną mi kg, bo w ciąży dobiła do ponad 80:szok:
Aneczka, Mirelka uczyłyście dziewczynek robić kosi, szybko załapały? Mi jakoś to do głowy nie przyszło, musze popróbować.
Mirelka my Arturowi sporo takich drobnych rzeczy- ubranka, jakieś niewielkie zabawki. Od dziadków zamawiam miękki telefon-słuchawkę z V-Tech'a, projektor- pozytywkę, gąsiennicę do łóżeczka lub wózka, która gra.
AniaSm zdrówka dla Lenki!
Ssabrina jak spotkanie z bratem i jego dziewczyną, tak blisko siebie mieszkacie i nie spotykacie się często, oj praca aż tak ważna nie jest powiedz bratu!
Katarek podziwiam samozaparcia z prawkiem, jak masz tyle obowiązków na głowie! Trzymam &&&&&!!
Syl dobrze, że twój kręgosłup już wrócił do siebie, ale nie dźwigaj teraz za dużo Małego. A ty Igorkowi tak ostrożnie dietę rozszerzasz, ma jakąs alergię (ja jakoś nie umiałam się trzymać tych przepisowych 5 dni z 1 składnikiem). Jeśli chodzi o spanie i przewracanie, to poobserwuj go trochę, jeśli wybiera zawsze tą samą, to może skontaktuj się najpierw z pediatrą a może potem z rehabilitantem, bo może ma małą asymetrie ułożeniową.
Mikado gratki dla Filipka za 1 zębiszcze!!!

Jutro na 9 jedziemy na konsultację anestezjologiczną a w piątek też ok.9 zabieg :sorry2::sorry2:

winki - no niestety w Pzn tylko śr-czw, bo właśnie tylko na te dni mój mąż tam jeździ do pracy i tym razem chciałyśmy się zabrać z nim, żeby nie siedzieć w domu samej. Co do samego miasta, to znam, bo co jakiś czas bywam i jest ok, ale ja jestem lokalną patriotką i kocham WROCŁAW :-)

Angun Zosi nawet szybko poszło bo tydzień temu od wtorku pokazałam a w sobote pierwszy raz zrobiła, ale jej bardzo często klaskałam śpiewając kosi albo mówiąc brawo.ale teraz dzieciaczki na tym etapie pamiętają wydarzenia z paru dni więc może to dlatego.twra uczymy sie papap i takie dobre

hej dziołchy ;)

pochwalę się, że zdałam teorię wczoraj :)
mikado gratuluje ząbka! u nas też brak, a rozmawiałam wczoraj z koleżanką ośmio i półmiesięcznej dziewczynki i ona też bezzębna ;p

A mój mały jutro kończy pół roczku!:tak: Szok jak ten czas leci!:szok:

czesc dziewczyny,

my korzystalysmy z tego ze tata byl 3 dni z nami w domu i z ladnej pogody i duzo czasu spedzalismy poza domem, dzis bylismy na dlugim spacerze w lesie.
Dzis mialysmy fizjo i logopede, fizjo jak zwykle bardzo zadowolona z Kingi i stwierdzila ze wlasciwie to ona nie ma co z nia robic. Jedynie Kinga nie jest za bardzo zainteresowana siadaniem, ale stwierdzila ze w sumie jej sie nie dziwi bo ona w pozycji lezacej umie zrobic wszystko co chce i powiedziala ze nie zdziwi sie jezeli bedzie szybciej raczkowac niz siedziec.
Logopeda tez ok, powoli rozszerzamy diete.

Mikado
gratuluje Filipkowi zabka

Winki u nas tez ciagle zebow brak :-(

Mycha, Angun zazdroszcze wagi, 55 kg to moja wymarzona waga a utknelam na 59 i ani rusz :-(

Angun Kinga tez robi kosi lapki, ja w sumie tez na to nie wpdlam tylko kiedys nasza fizjo zaczela je robic z Kinga to ja potem tez kilka razy z nia robilam az tu nagle zaczela robic je sama :tak:
Powodzenia jutro u anastezjologa i trzymam kciuki za piatkowy zabieg.

Katarek powodzenia z prawem jazdy

Syl dobrze ze plecy juz nie bola. Ja tez wprowadzam powoli pokarmy. Narazie jestesmy po marchewce i ziemniaku, problemow nie ma, je tak sobie, sam ziemniak chyba poszedl nam najlepiej. A jutro razem z Mikado szykujemy obiadki dla naszych maluchow:-) Niestety nie wiem co ci doradzic z lezeniem na jednej stronie, u nas tak bylo na poczatku ze tylko prawa strona ale mobilizowalismy ja do lewej i teraz juz jest dobrze w obie strony.

Aneczka wszystkiego naj dla Zosi na te pol roku
marttika
gratuluje zdanej teorii, teraz tylko brac sie za jazdy i zdawac ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wieczorową porą

u nas straszna duchota zapowiadali deszcze, burze a tu cisza, my prawie cały dzień na polu w cieniu, jutro już ma być ciut chłodniej przydało by się też trochę deszczu strasznie sucho jest w sumie nie pamiętam kiedy padało:tak:

Mikado gratuluję ząbka Filipkowi
u nas brak ząbków
Angun wcale się nie dziwię że jesteś zmęczona taka duchota potrafi zwalić z nóg, powodzenia na konsultacji i trzymam kciuki za zabieg Arturka, u nasz też Liwia szybko załapała tak jak Aneczka często jej powtarzałam rymowankę kosi, kosi i klaskałam teraz jak tylko powiem kosi, kosi to już łapki składa i klaszcze u nas teraz nauka papa
martttika dzielna jesteś gratuluję
Ssabrina fajnie że masz brata blisko siebie tylko szkoda że tak rzadko się spotykacie,

Miłego wieczorku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry