Witajcie ponownie dziewczyny!
Przespaliśmy się trochę po południu, ale Mały i tak już ma nerwa na samodzielną zabawę i jęczy. tata podsypia na kanapie, pisal wczoraj pracę do 3 nad ranem..
Nimfii- jeszcze raz (pisałam na FB), wszystkiegio dobrego dla Kubulka!!
Najlepsze zyczonka również dla Alanka i Oleńki!!
Gola-ale Polunia wyprodukowała zęboli. Biedna, musiała się wtedy męczyć bardzo, ale teraz będzie lepiej! Uwielbiam grzybówkę z szuszonych grzybów, mamy zawsze na Wigilię z łazankami.
Ankusch kupiłam ten Viburcol, cudów się nie spodziewam, ale Mały i tak się tylko kręci w nocy a nie płacze, mam nadzieję, że mu ulzy. Dobre, haha, kupa po cyce :-)
Mirelka kupilismy takie plastikowe osłony z wkładem, wyglądają fajnie, lubimy raczej taki nowoczesny styl. ceramiczne ciężkie i kształty miały jakieś dziwaczne.
Filipkowa mama- oj biedulka, jednak ją złapała ospa. mam nadzieję, że przejdzie bezbolesnie. ten Fenistil jest dobry! Fajny pomysł z wyjazdem nad morze.
Maggipka jak sama czytałaś, zły sen może wynikać własnie z braku umiejętności samodzielnego zasypiania, bo bobik się budzi w nocy, nie ma mamy, cyca i nie może zasnąc. A może spróbuj ten Viburcol?? Mam nadzieję, że Mała się jakoś uspokoi.
Angie- miłego upiększania, na pewno to poprawi ci humor!
Co by tu dziś robić wieczorkiem? Pewnie mecz będę oglądać
Edit: Dziewczyny, mam jeszcze pytanie odnośnie niani i przyzwyczajania Artura do niej. Czy myślicie, że wystarczą na to 4 dni? Generalnie chcemy wrócić z urlopu w niedzielę 1.07, a ja w piatek w następnym tyg.idę do pracy, więc zostaną 4 dni. Mam nadzieję, że to wystarczy..