Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Tego Wam życzę z całego serducha!:-)
cierpliwości życzę, bo wiem jakie to wyczerpujące
Ja popełniłam falstart ostatnio bo Mai jeszcze te dójki u góry nie wyszły.. Nie da se małpka pooglądać i nie wiem jak dziś..
Mam nadzieję że dzięki teściom odpoczęłaś dziś troszkę!! Moich nie wzrusza nieoglądanie Mai choćby przez miesiąc...Za to moja Mama już się zastanawia jak wytrzyma bez Mai jak na wczasy pojedziemy..
Wiesz..współczuje przypadłości małego ale z drugiej strony dobrze że już wiecie co mu dolega i jak sobie z tym radzić. mam nadzieję że będzie już dobrze!!
Nasze dzieciaczki się tak różnie rozwijają że szok!!
Po pracy poleciałam do dentysty jakieś 2 tyg temu max mnie ząb bolał i musiałam iść). Poszłam do nowego (kiedyś do babki chodziłam ale była do bani) i tam w tym nowym przyjął mnie przystojny pan błękitnych oczach a naprawianie zęba było bezbolesne. Musze poleczyć zęby bo to masakra i wstyd co mi się z nimi porobiło... potem do szmatka poleciałam i kupiłam kilka rzeczy Mai- 3 bodziaki i piżamę. (A w ogóle to wczoraj jej w smyku nakupiłam- super wyprzedaże). Potem do domku, pobawiłysmy się, kąpiel, cycuś i nyny a ja z wywieszonym jęzorem na zumbę pojechałam. No i tam spotkała mnie nagroda. Z urlopu wrócił nasz instruktor. Młody, przystojny, fajnie zbudowany (trochę chudy ale umięśniony), opalony jak nie wiem(po wczasach), ubrany w trykotkę (bokserkę) i jeansy potargane no i sobie godzinę mogłam popatrzeć. Do tego jeszcze super się rusza... no i to byla moja nagroda hehe Kochana, nie niedzielę - cały weekend a zaczął w czwartek w moje imieniny i tak poszło przez 4 dni (pivvvsko, voooda i .... ehhhh lepiej nie pisać)Anek Szkoda że B Wam spierdzielił niedzielę!! Ale chyba generalnie ostatnio sie poprawił??
Ryczeć mi się chce.