Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mary beth spanie do 8 ?? zazdroszczę! Moja młoda najdluzej co ostatnio spała to do 7:20 i to we wtorek, kiedy ja musiałam do pracy wstawać więc nie skorzystałam.Ile chcesz mieć druhen?? Widzę że Ci bidulko wskoczyło to przedszkole i spokoju nie daje... a nie możesz Mii prowadzić raz na jakiś czas??
Ja dziś jak zawsze- bez lenistwa. W pracy troche roboty, jak zawsze. po południu byliśmy na rowerach. Zrobilismy kilka km po asfalcie więc bez wstrząsów. Maja zadowolona
Kurde moje dziecko wcale nie chce raczkować. Wiecznie by tylko chodzić chciała łobuzica mała...
no nic, zbieram sie do spania bo pewnie w noc jedno karmienei będzie (mam nadzieję że nie więcej) a potem pobudka ok 6:30...
Dobranoc kobitki!!!
Teraz moj M. ma 4 tyg. tacierzynskiego (z 12), wiec jak mozemy, to odpoczywamy. No i o tej 10 bierzemy mala do nas, zeby jeszcze sie pobawic, poturlac, bo ona wprost uwielbia sie turlac na naszym wielkim lozku - nie to, co jej lozeczko, ktore juz troche za male na to turlanie...
No i spokojnie sobie zaczynamy dzien. Ale gdy M. jest w pracy, to inna mamy troszke rutyne. ;-) A przedszkole - ehhh, troche mnie to zbilo z tropu, ale nie wezmiemy chyba tego miejsca... Idziemy wg planu: ja w domku z Mia jeszcze rok + staranka o dzidzie nr 2. :-):-) Najwazniejsze, ze M. mnie wspiera w kazdej decyzji. A raz na jakis czas nie ma sensu, bo i tak musielibysmy placic za 100%...
Mysle, ze bede z nia chodzic do otwartego przedszkola, ktore jest darmowe i kilka razy w tygodniu po kilka h.
W ten sposob Mia bedzie miala kontakt z dziecmi! :-) Oby nocka Wam spokojnie minela! 

Mam jedne strasznie wysokie, w ktorych sie najprawdopodobniej zabije, wiec raczej nie bede ryzykowac...
Ale zaraz sie uspokoila i dospala do 7.15, po czym zjadla, dospala do 9.00 i poturlala sie u nas po lozku troszke. :-) A teraz drzemka, a jak wstanie to wio do miasta...