AnnaJ007
Fanka BB :)
Hejka.
Margana gratulujemy ząbków, u nas aktualnie idą górne jedynki i chyba dziecko od tego takie marudne...
Winki ja mam kojec ale służy on jako dodatkowy mebel.Dziecko chyba trzeba przyzwyczajac od małego do kojca no i też od temperamentu bobika zależy czy w nim usiedzi...
Dobrze że o fryzjerze przypomniałaś...muszę zadzwonić...
Potworek co do chrzcin to ja jestem podobnego zdania jak Winki...jak się chrzci to trzeba wychowywać w wierze katolickiej itp. a jak Ty nie praktykujesz to kto będzie z dzieckiem latal co niedziela i w święta na msze?
Dziewczyny tak czytam i powiem że "cieszę się" że równiez nie macie czasu domu ogarnąć itp.
;-)...bo myślałam że tylko ja tak mam..
Teraz u mnie teściowa troszkę była to pomogła w wielu rzeczach i pierogów nalepiła:-)
Margana gratulujemy ząbków, u nas aktualnie idą górne jedynki i chyba dziecko od tego takie marudne...
Winki ja mam kojec ale służy on jako dodatkowy mebel.Dziecko chyba trzeba przyzwyczajac od małego do kojca no i też od temperamentu bobika zależy czy w nim usiedzi...
Dobrze że o fryzjerze przypomniałaś...muszę zadzwonić...
Potworek co do chrzcin to ja jestem podobnego zdania jak Winki...jak się chrzci to trzeba wychowywać w wierze katolickiej itp. a jak Ty nie praktykujesz to kto będzie z dzieckiem latal co niedziela i w święta na msze?
Dziewczyny tak czytam i powiem że "cieszę się" że równiez nie macie czasu domu ogarnąć itp.
;-)...bo myślałam że tylko ja tak mam..Teraz u mnie teściowa troszkę była to pomogła w wielu rzeczach i pierogów nalepiła:-)

Ale chyba takich odmóżdżaczy mi trzeba na reset nocny 
Wiesz z tego typu wzgledow ciesze sie ze jest taka opcja jak chrzest dziecka w kaplicy szpitalnej zaraz po narodzinach, bo to tez wielu ludziom (np zchorowanym) ułatwia życie. Tak poradzilam kolezance aby Chrzcila dziecko zaraz po narodzinach, bo ona tez chce uniknac wielkiego przyjecia po Chrzcinach, oraz wtracania się calej rodziny w stylu - "to zrób tak, a to inaczej, a to zrobimy za ciebie" itp.
ehh wszystko na raz a i jeszcze kupilismy fotelik mlodemu i zdecydowalismy sie na ten do 18kg jednak
czy sa jeszcze jakies dzieciatka bez zabkow ?? czy tylko moj szczyrbolek zostal jeden