reklama

Listopad 2011

Onanana Sto lat, sto lat niech żyje nam!!!, :-)spełnienia marzeń i samych radosnych dni w życiu życzy Mirelka
i Liwia,

images

images

reklama
margana 100latek dla malej Natalki!!! Niech zdrowo rosnie!:-D

onanana i dla Ciebie szczerze zyczenia
:-)

anus
a co najdziwniejsze to maciek przywlukł tego wirusa w niedziele kiedy spadl pierwszy snieg i bylo -1stC i myslalam ze wlasnie wszystkie wirusy sie juz zdazyly wymrozic :baffled:

onanana 100 lat Kochana!!!! Spelnienia marzen oraz samych szczesliwych dni !!!!

anus pewnie masz racje I dlatego taki termin jest ale guzek nie rosnie ale tez nie znika wiec chyba nie jest zle.

Onanana 100 latek kochana. Pociechy z Majuni i mężusia.
jasne_roze.gif

Margana Wszystkiego najlepszego dla Natalki z okazji pierwszych urodzinek.
38.gif

Olek zasnął o 11 ja zapylam w kuchni, mały nawet dziś współpracuje, bawi się ładnie na dywanie a ja zerkam na niego z kuchni. Zastawiłam mu przejście z pokoju do aneksu krzesłami i chodzi przy nich i nie boje się że coś pryśnie na niego albo poslizgnie się. Jak wstanie śmigamy do banku i do biedrony po resztę zakupów.

Dzień dobry :)

Natalko Wszystkiego dobrego w dniu pierwszych urodzin rośnij zdrowo:tak:
images

Alma
szalona, duża imprezka Wam się szykuje na roczek ale na chrzcinach chyba więcej mieliście gości nie?
Alma, Gola i u nas wstępna data odprawienia roczku to 11.11 ale nie wiem czy zdążymy..,
Winki fajnie że udało Wam się wieczorkiem wyjść na groby, klimat piękny o tej porze:)
Helenka ciągną Wam się te urodzinki ja robię raz a porządnie :) miłego goszczenie się
maggipka śliczne jesteście:)
Nimffi fajnie żeście się wyspali, zdrowiejcie szybko:)
Gola udanej wyprawy na groby:) super że i u Was nocka ok.
Mary nie masz za co przepraszać widocznie sen był Ci potrzebny, nie fajnie że taki instruktor Ci się dostał gburowaty jak masz tylko możliwość proś o zmianę:)
Anus to dzień żelazka wypadnie w piątek, miłego:) Fajnie że dzieciaczki grzeczne i apetyt dopisuje a jak z kupkami przeszło już?
Ssabrina to czekanie najgorsze ale szybko zleci do 5.12,
Angun dziś za pewne już lepiej się czujesz po tym specyfiku który sobie zapodałaś, miłej pracy:) ten Argol to coś podobnego jak Amol tylko składnikami się troszkę różniom:) ja mam Amol i jak mojego m coś dopada to też robi sobie inhalacje z Amolu i mu pomaga :)

u nas nocka taka sobie ale pospałyśmy do 7.10, pogoda dziwna rano pięknie słońce świeciła a teraz ciemno się zrobiło chciałam iść na spacerek na groby z małą ale zoabaczę bo w sumie czekam na panów którzy zaczęli nam układać panele w poniedziałek mieli skończyć wtorek, środa ale nie dojechali mają być dziś ale jeszcze ich nie ma trochę wkurzona jestem bo chciałam okna już pomyć i tak przez nich wszystko się przesunie ale m się szykuje na rozmowę z kierownikom nie taka była umowa mieli skończyć wtorek, najpóźniej środa:no:

Miłego dnia

Mary nie masz za co przepraszać widocznie sen był Ci potrzebny, nie fajnie że taki instruktor Ci się dostał gburowaty jak masz tylko możliwość proś o zmianę:)

u nas nocka taka sobie ale pospałyśmy do 7.10, pogoda dziwna rano pięknie słońce świeciła a teraz ciemno się zrobiło chciałam iść na spacerek na groby z małą ale zoabaczę bo w sumie czekam na panów którzy zaczęli nam układać panele w poniedziałek mieli skończyć wtorek, środa ale nie dojechali mają być dziś ale jeszcze ich nie ma trochę wkurzona jestem bo chciałam okna już pomyć i tak przez nich wszystko się przesunie ale m się szykuje na rozmowę z kierownikom nie taka była umowa mieli skończyć wtorek, najpóźniej środa:no:

Miłego dnia

Mirelka - dzieki, kochana! :-) Jeju, ja tak spie popoludniami juz z dobry tydzien, odkad zaczelo mnie przeziebienie rozkladac, wiec jak widac nie puszcza mnie... :eek: A instruktora juz zmienilam! :-) Pani tam pracujaca jest bardzo mila i powiedziala, ze to bardzo dobrze, ze dalam im znac, bo szkoda, zebym z tego powodu np. zmieniala szkole. A tak dala mi innego instruktora i jest super! :tak: Nastepna jazda 14 listopada. Troche dlugo, ale juz od tego 14-go bede miala wiecej jazd dosc regularnie. :tak: U nas to kurde tyle kosztuje, ze szok... :baffled: Swinke skarbonke musialam rozbic! :shocked2::-(

Moje dziecko wstalo, zjadlo, teraz sie bawi, a ja lece odkurzac i sprzatac. Lazienka juz z glowy, teraz cala reszta...

Do potem!

Hej mamuśki!!

U nas nocki całkiem całkiem, choć znowu pojawiają się 1-2 krótkie pobudki... a już było tak fajnie, że cała nocka przespana bez pobudek. Trzeba będzie się znowu za szkolenie wziąć!!

Wczoraj rano u nas lało, ale potem się uspokoiło, więc pojechaliśmy na groby. Mamy 3 cmentarze do obskoczenia, ale daliśmy radę. Na dłużej, czyli na mszy zostaliśmy tam, gdzie moi ukochani dziadkowie są, i gdzie zbiera się cała rodzinka. Fajnie było tak pochwalić się Małą - niektórzy widzieli ją po raz pierwszy :-)

Dziś dzień pod znakiem przygotowań do urodzinek, cały przyszły weekend świętujemy. Pisałam wam już, że temat przewodni to KROPKI, więc wszystko chcę temu podporządkować.

Kochane - dzięki za miłe słowa nt. mnie i Małej na zdjęciu :-)

gola - nie martw się kochana, nie ważna dokładna data imprezki, ważne żeby coś symbolicznie zrobić, jakiś torcik, świeczka i czapeczka :-)

onanana - sto lat kochana!! Moja siostra też jest z 2.11 i powiem, że charakterek ma niezły :-)

anus - wciąż cię nie ma na zamkniętym?? Napisz do Sabriny, niech podziała!!

mary-beth - po co ci instruktor, przecież ja cię nauczę jeździć!!

nimfii - zdrówka życzę tobie i chłopakom!! Powiem ci, że my z mężem też jesteśmy mało chorować, nie pamiętam kiedy ostatnio chorowaliśmy... parę lat minęło pewnie... czasem to tak nawet chciałabym sobie pochorować i poleżeć :-)

alma, mirelka, gola - my też świętujemy 11.11 z rodzinką (a właściwe urodzinki 6.11 - chyba tak jak u was), a dzień wcześniej 10.11 imprezka dla przyjaciół. Czyli u nas cały weekend pod znakiem świętowania.

helenka - ależ z ciebie obrotna gospodyni!!

angie, helenka - kobity no to żeście mi na ambicje weszły z tym waszym gotowaniem!! Muszę się więc sprężyć i też coś super dla gości wymyślić :-)

winki - niezły numer z tym przewijaniem, próbowałam sobie wyobrazić minę brata :-)

Miłego dnia!!

STO LAT DLA WSZYSTKICH ŚWIĘTUJĄCYCH DZIECIACZKÓW!

maggipka pochorowac i polezeć :-) przy dziecku? :-) Naprawde mialabys taka opcje? ;-) Bo ja nie mam.... Od 4 lat nienawidze chorować :-( Wcale nie mam wtedy taryfy ulgowej :dry: Nawet jak olewam obowiazki domowe to i tak zesze jest cos do zrobienia :-( a teraz przy tych moich dwóch malych chochilkach :-D to chodze ciagle jak bomba ktora zaraz wybuchnie.... Brak mi ciepliwosci, sil, checi do zabawy... Oni niestety na tym traca :baffled: Heh jeszcze przedwczoraj mowilam do meza ze nie bede dopijac sokow po macku zeby sie nie zarazic od niego, bo nie dosc ze nie wyspana, zmeczona i tak musze w nocy wstawac im pomagac zmagac sie z chorobom, to teraz i ja jeszcze ledwo sie ruszam ech :dry:

ale dzis moze wyjdziemy na krotki spacer zeby nosy przewietrzyc :tak: moze cos pomoze ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry