Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Mary nie masz za co przepraszać widocznie sen był Ci potrzebny, nie fajnie że taki instruktor Ci się dostał gburowaty jak masz tylko możliwość proś o zmianę
u nas nocka taka sobie ale pospałyśmy do 7.10, pogoda dziwna rano pięknie słońce świeciła a teraz ciemno się zrobiło chciałam iść na spacerek na groby z małą ale zoabaczę bo w sumie czekam na panów którzy zaczęli nam układać panele w poniedziałek mieli skończyć wtorek, środa ale nie dojechali mają być dziś ale jeszcze ich nie ma trochę wkurzona jestem bo chciałam okna już pomyć i tak przez nich wszystko się przesunie ale m się szykuje na rozmowę z kierownikom nie taka była umowa mieli skończyć wtorek, najpóźniej środa
Miłego dnia
A instruktora juz zmienilam! :-) Pani tam pracujaca jest bardzo mila i powiedziala, ze to bardzo dobrze, ze dalam im znac, bo szkoda, zebym z tego powodu np. zmieniala szkole. A tak dala mi innego instruktora i jest super!
Nastepna jazda 14 listopada. Troche dlugo, ale juz od tego 14-go bede miala wiecej jazd dosc regularnie.
U nas to kurde tyle kosztuje, ze szok...
Swinke skarbonke musialam rozbic!
:-(
Nawet jak olewam obowiazki domowe to i tak zesze jest cos do zrobienia :-( a teraz przy tych moich dwóch malych chochilkach
to chodze ciagle jak bomba ktora zaraz wybuchnie.... Brak mi ciepliwosci, sil, checi do zabawy... Oni niestety na tym traca
Heh jeszcze przedwczoraj mowilam do meza ze nie bede dopijac sokow po macku zeby sie nie zarazic od niego, bo nie dosc ze nie wyspana, zmeczona i tak musze w nocy wstawac im pomagac zmagac sie z chorobom, to teraz i ja jeszcze ledwo sie ruszam ech 
moze cos pomoze ;-)mary-beth - po co ci instruktor, przecież ja cię nauczę jeździć!!