nimfii
nadzieja umiera ostatnia
KATERINKA kuba potroil swoja wage bo mial 2900 a teraz rowne 9kg ;-) maciek tez mi potroil swoja wage na roczek bo jak sie urodzil mial 3900 a na roczek 12kg ;-)
ANEK to fakt z tym podatkiem. To juz niania by sama musiala uznac czy warto. Mozna tez wpisac jej w umowie nizsza kwote ale ciebie to nie urzadza, bo pasuje ci miec realna kwote w jej umowie
ANGUN chory maz to jeszcze gorsze niz chore dzieci
przypomina mi sie to co ostatnio widzialam na FB ze kobieta z nowotworem robi wszystko na 100% a facet z grypa lezy w lozku i kwiczy ze tak mu zle
heh ja mam w domu tez tak... Maz jest chory to brak mu sil aby dzieci pilnowac a juz nie wspomne o zabawie.a ja chora to i bawie sie z nimi i karmie i kapie i w nocy wstaje o.0 i kto tu jest slaba plec
no maz dzis byl w pracy ale wyszedl z niej wczesniej. Oczywiscie dzis nadal umierajacy i nienadajacy sie doniczego ;-) maciek ma dalej kaszel, a Kuba... Kumulacje gardlo, katar. Kaszel plus koniec trzydniowki... Ale maly trzyma sie chyba najlepiej z chlopakow mimo tego;-)
ANEK to fakt z tym podatkiem. To juz niania by sama musiala uznac czy warto. Mozna tez wpisac jej w umowie nizsza kwote ale ciebie to nie urzadza, bo pasuje ci miec realna kwote w jej umowie
ANGUN chory maz to jeszcze gorsze niz chore dzieci
Ostatnia edycja:

utro pediatra powie bo na 12 na szczepienie mamy ;-)