W
winki80
Gość
Arturku -spoznione ale bardzo bardzo szczere ,zyczonka na twopj roczek. Sto lat ,samych usmiechow o duzo radosci..

No i dla Igorka .Moc usciskow ,duzo smiechu ,duzo zabaw..STO LAT
Zobacz załącznik 516214
Gola -super fotelik. Ja mojego Pebble tez mam szarego. I u mnie tez bedzie raczej Priori XP. NApisz potem jak krolewna sie w nim czuje. super prezent od babuni.
Dziewczyny wlasnie wrocilam do domu z mama z lotniska ,wiec musze byc goscinna i sie nia zajac. Niem mam na nic czasu.. Moze w nocy..

No i dla Igorka .Moc usciskow ,duzo smiechu ,duzo zabaw..STO LAT
Zobacz załącznik 516214
Gola -super fotelik. Ja mojego Pebble tez mam szarego. I u mnie tez bedzie raczej Priori XP. NApisz potem jak krolewna sie w nim czuje. super prezent od babuni.
Dziewczyny wlasnie wrocilam do domu z mama z lotniska ,wiec musze byc goscinna i sie nia zajac. Niem mam na nic czasu.. Moze w nocy..
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Chata lsni, do stolu nakryte juz zeby bylo gotowe, Mia spi, mnie zostalo jeszcze uprasowac jej stroj i jutro salatka owocowa, no i ewt. dekoracja tortu... 
W zasadzie mąz to byl mój pierwszy chłopak (taki na poważnie ;-)). Ale fajnie sie dogadywalismy od poczatku i nie mieliśmy watpiwości, ze chcemy być razem forever ;-)
no więc tak - w jedna sobote wychodzimy my, a w nastepna nasi męzowie ;-) My zwiedzamy okoliczne pizzerie, a oni bary piwne
bo w Nowej Hucie nie za bardzo jest sie gdzie wyroszac - wkoło same pizzerie i bary (mnelownie
Wrocilam do domu po 23 i parze a Kubuś nie śpi
Mąż sobie lezy w łóżku i do mnie z tekstem, że Kuba sie obudził chwle temu i teraz on czeka az zaśnie 

A mądry chłop sobie lezy w łóżku i czeka az mu dziecko samo zasnie