Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pola też średnie zainteresowana prezentami, najbardziej książeczka się jej podobała
to dopiero poczatek zabkowania a gdzie tam do konca,mam nadzieje tylko ze po tych dwoch dwojeczkach teraz jakos lepiej bedzie z reszta zebow i nie beda mu tak dawaly w kosc.Malo czasu na kompa dlatego tez mniej pisze a z telefonu jakos ciezko sie pisze i nie dam rady wtedy odpisac wam wszystkim.Mnie jakies chorobsko goni,katar mam okropny a wczoraj wieczorem jeszcze mnie zab zaczal pobolewac,dzisiaj jest lepiej jakos go nie czuje ale obawiam sie ze juz niedlugo bede musiala pewnie dentyste odwiedzic no chyba ze ucichnie.
super prezenciki mala dostala a wozeczkiem pewnie za jakis czas zacznie sie bawic a nie z nim silowac :-) u nas Sami ta zebre skoczka co dostal to tez czesto go podnosi a to ciezkie jak dla niego jest ale on uparcie podnosi i przesuwa czasem cos poskacze :-)

dostał dużo owoców i słodycze a ma cukrzyce to nam oddał ale mamy teraz wypas
Potem jeszcze doniósł mi kalendarz na ścianę z kwiatami a mojemu deodozorand i miód.Ten dziadek czasem mi dawał 10zł a to 20zł abym małej coś kupiła zawsze dziękuje a on nalega:-)
Teraz jak do nas przychodzi to tylko ciagle upomina ze to czy tamto powinnismy wysprzatac, a jak nie to ona moze zrobic to za nas 
Oczywiscie je na to nie pozwalam, bo nie chce zeby przychodzila do nas sprzatac tylko zeby sobie na kawce siadla i pogadala ;-)
Widzialam, maz mi to nagral akurat.... Widzialam że młody byl w lekkim szoku tam i ogolnie zakrecony