Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
) a towarzystwo bawiło się wyśmienicie, piliśmy wino (ja aż 4 lampki i o dziwo z rana nie miałam kaca, co się mi nigdy nie zdarzało, a teraz wypiłam pierwszy raz od zakończenia karmienia). Niestety Fifi ma gorączkę, idą mu kolejne 4 zęby (razem będzie ich już 14!). Mam nadzieję, że reszta już wyjdzie szybko i będzie koniec, szczerze mówiąc mam dość tego płaczu i ciągłego bycia na paracetamolu...:-( Szkoda mi też bo chciałam z nim iść zobaczyć ruchomą szopkę w kościele i posłuchać kolęd ale może jutro już mu przejdzie.
fajnych rzeczy mozna sie dowiedziec od rodziny jak sie z nia widuje raz na rok... W sierpniu bedzoe rodzinne weselicho mojej kuzynki ;-) heh. A jutro mamy maraton u tesciow... Tam to dopiero sie dzieje jak poltoraroczne blizniaki wejda do mieszkania to zaczynaja wszystko roznosic a nas az glowa boli bo ciezko nad nimi zapanowac
a my zaczelismy pierwsza Wigilie o 18 (czekajac na kuzynki) a na drugiej Wigili mielismy byc juz na 19
no oczywisce ze tam na nas czekali a co mieli zrobic ;-) do 21 dzieci byly spokojne wiec sie nie spieszylismy ale na sam koniec Kuba dal nam taki koncert ze zalowalam ze jeszcze nas w domu nie ma