• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2011

reklama
Hej dziewczyny a wiecie co juz ne ogarniam co sie dzieje teraz z ludzkimi organizmami. Wlasnie kolejna znajoma napisala mi o wczesnym poronieniu :-/ krwawienie wysatapilo w tak mlodej ciazy ze gdyby nie testy ciazowe to wcaleby nie wiedziala ze jest w ciazy :-/ i takich przypadkow w ostatnich mieisacach spotkalam juz tyle ze az wierzyc sie nie chce... I jak to jest ze te male jajeczka nie moga normalnie osiasc w goranizmie. Ech...

a tak pozatym to pasuje sie w koncu zaczac szykowac do tych bialych swiat :-D sprzatanie i takie tam, ech az mi sie nie chce rolet odsuwac z rana zeby patrzec za okno co sie tam wyprawia :-/

hej kochane. Ja już w pracy... muszę dziś o 14 wyjść więc jestem wcześniej.

Justynaz niestety widać że i nasze BB przegrało z FB i mi osobiście jest smutno z tego powodu bo bardzo lubię tu pisać...
Nimfii olej przygotowania!! Upichć coś dobrego i wystarczy. Szkoda se nerwy psuć myjąć np okna i patrząc co za nimi się dzieje.... Mam nadzieję że wiosna/lato w nagrodę będzie nas rozpieszczać!

Czesc dziewczyny:-) moge sie do was dolaczyc?:happy:

Mam na imie Patrycja mam 22 lat i mam coreczke Oliwie ktora urodzila sie 13.11.11 (moj prezent urodzinowy:-D), mieszkamy kolo Szczecina. hmm co moge jeszcze o sobie napisac:eek:

ok super!:-)

No to mam pierwsze pytanie. Jaki szampon uzywacie dla waszych maluchow do wlosow? Moja mala ma strasznie sucha skore na glowce, ma jescze malo wloskow i to widac. Pediatra kazal smarowac oliwka przed kapiela i to robie juz od dawna ale nic sie nie poprawilo. Macie jakas rade dla mnie?

reklama
Hej Petitka. Witamy Was wśród nas:) Co do mycia główki to ja myłam Mai dotychczas Nieva baby płynem 2w1 a teraz mamy chyba Dzidziusia. Majka ma jeszcze ciemieniuchę ale ma sporo włosków. Muszę zacząć z tym walczyć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry